Przeniosłam się z tej szkoły bo:

- jak się później okazało, w 50 h nikt nie był w stanie mnie naczyć tego co w innej szkole w kilka

- miałam kilka przypadków spóźnień (15-30min.) instruktorów i przez to skracanych zajęć

- gdy czegoś nie rozumiałam, zdarzało mi się słyszeć słowa dezaprobaty za to, że nie rozumiem sposobu w jaki sposób się tłumaczy - już czasem głupio mi było dopytywać (nie musi tak być, mam już porównanie z inną szkołą - różnica była znaczna)

- musiałam przekonywać przez tel., że naprawdę mam jeszcze zaległe godziny do wyjeżdżenia - nie wiem co było przyczyną, czy np.był jakiś kłopot z ewidencją wykupionych pakietów zajęć (wystarczyło przecież po prostu s****dzić żeby mi uwierzyć)

- godziny wykładów teoretycznych:16:00-18:00 - pracujący mogliby mieć tu ciężko - ja miałam

- nie wydano mi oświadczenia, że zdałam wewnętrzny egzamin teoretyczny bo, jak usłyszałam, wygasła jego ważność w komputerze

Być może w mojej negatywnej ocenie szkoły mogło zaważyć to, że często rozpoczynałam jazdy mocno wyczerpana psychicnie i fizycznie. Może to kwestia problemu z dyspozycyjnością zarówno instruktorów jak i moją?Jednak mając już doświadczenie innego OSK nie polecałabym tej szkoły