Widok
Z szafy Amelki 62-68 cz. II ( Kilka rzeczy dla chłopca )
Ponieważ tamten wątek jest bardzo długi, zakładam nowy, z ubrankami które mi zostały. Ceny troszkę niższe ponieważ dostałam masę kolejnych rzeczy dla Amelki od cioci i muszę się wyzbyć tych które są za małe.
1. Spodnie ogrodniczki disney 3-6miesiąca + buciki gratis 10zł

2. Pajac 62cm. ( ciepły ) 5zł

3. Sukieneczka jeansowa next 3 miesiące ( moja córka nosiła ją do teraz, a ma prawie 7 miesięcy, tylko jest z tych drobnych dzieciaczków ) Obstawiam, że to 62cm. 7zł

4. Sukieneczka z bluzeczką C&A 62cm. 10zł

5. Ogrodniczka NEXT 0-3 mies. 5zł również do teraz noszona

6. Sukieneczka z froty 68cm 5 zł

7. Letnia sukienka. Nie ma rozmiaru. Moja córka w niej tonie, obstawiam rozmiar 68-74 5zł

8. Komplecik. Spodnie ( na podszewce ) z bluzeczką 62cm. 8zł

9. Bojówki cieplejsze, na podszewce 62cm 7zł

10. Spodnie 68cm 5zł

11. Pajacyki welurowe C&A i H&M 8zł szt

12. Sukieneczka polarowa 62cm 7zł

13. Śpioszki bawełniane 0-3 5zł

14. Śpioszki welurowe 6 mies 4zł

15. Pajac polarowy 0-3 mies 5zł

16. Bluza ciepła 0-3 m
ies 5zł

17. Kombinezon zimowy, 3-6 mies kilka razy ubrany 35 zł lub z czapką i rękawiczkami widocznymi na zdjęciu 45 zł

18. Spodenki jeansowe 0-3 mies 4zł

19 Spodenki jeansowe 4zł

20. Bluzeczka ze smyka 62 cm 4zł

21. Bluzeczka bawełniana 62cm. disney 4zł

22. Bluzeczka ze smyka 62cm 4zł

23. Kombinezon zimowy 3-6 mies 15zł

24. Kurteczka ciepła zimowa ( chyba 62cm ) muszę zerknąć :) 8zł

25. Tuniczka 68cm 5zł

26. Komplecik 56cm ( jak dla mnie 62cm. przymierzając do innych ubranek ) 7zł

27. Rajstopki H&M hello kitty 62-68cm 5zł

28. Nowa bluzka bez metki z H&M 80cm ( mała dostała w prezencie, ale moim zdaniem typowo chłopięca, więc sprzedaję 20zł
1. Spodnie ogrodniczki disney 3-6miesiąca + buciki gratis 10zł

2. Pajac 62cm. ( ciepły ) 5zł

3. Sukieneczka jeansowa next 3 miesiące ( moja córka nosiła ją do teraz, a ma prawie 7 miesięcy, tylko jest z tych drobnych dzieciaczków ) Obstawiam, że to 62cm. 7zł

4. Sukieneczka z bluzeczką C&A 62cm. 10zł

5. Ogrodniczka NEXT 0-3 mies. 5zł również do teraz noszona

6. Sukieneczka z froty 68cm 5 zł

7. Letnia sukienka. Nie ma rozmiaru. Moja córka w niej tonie, obstawiam rozmiar 68-74 5zł

8. Komplecik. Spodnie ( na podszewce ) z bluzeczką 62cm. 8zł

9. Bojówki cieplejsze, na podszewce 62cm 7zł

10. Spodnie 68cm 5zł

11. Pajacyki welurowe C&A i H&M 8zł szt

12. Sukieneczka polarowa 62cm 7zł

13. Śpioszki bawełniane 0-3 5zł

14. Śpioszki welurowe 6 mies 4zł

15. Pajac polarowy 0-3 mies 5zł

16. Bluza ciepła 0-3 m
ies 5zł

17. Kombinezon zimowy, 3-6 mies kilka razy ubrany 35 zł lub z czapką i rękawiczkami widocznymi na zdjęciu 45 zł

18. Spodenki jeansowe 0-3 mies 4zł

19 Spodenki jeansowe 4zł

20. Bluzeczka ze smyka 62 cm 4zł

21. Bluzeczka bawełniana 62cm. disney 4zł

22. Bluzeczka ze smyka 62cm 4zł

23. Kombinezon zimowy 3-6 mies 15zł

24. Kurteczka ciepła zimowa ( chyba 62cm ) muszę zerknąć :) 8zł

25. Tuniczka 68cm 5zł

26. Komplecik 56cm ( jak dla mnie 62cm. przymierzając do innych ubranek ) 7zł

27. Rajstopki H&M hello kitty 62-68cm 5zł

28. Nowa bluzka bez metki z H&M 80cm ( mała dostała w prezencie, ale moim zdaniem typowo chłopięca, więc sprzedaję 20zł
Modliszzzka, wszystko aktualne oprócz 17 ( Kombinezon ten różowy ) Aga go bierze.
Natomiast nr 1 tylko się wydaje duży, jutro podam Ci wymiary tych ogrodniczek, ale moja córka.
Ewciak, jesli Ci pasuje to w środę można odebrać te rzeczy od mojego brata ( na @ podam adres ) bądź w czwartek ja będę na Zaspie od 10tej do 14tej więc możemy sie gdzieś spotkać ( będę na spacerku z córką )
Natomiast nr 1 tylko się wydaje duży, jutro podam Ci wymiary tych ogrodniczek, ale moja córka.
Ewciak, jesli Ci pasuje to w środę można odebrać te rzeczy od mojego brata ( na @ podam adres ) bądź w czwartek ja będę na Zaspie od 10tej do 14tej więc możemy sie gdzieś spotkać ( będę na spacerku z córką )
Sukieneczka w sumie była ubrana ze 2-3 razy bo zapomniałam o niej.
Dziś ją przymierzyłam Amelce i już pod paszkami jest za obcisła. Moja w 6 miesiącu jeszcze się w nią mieściła. Pewnie to wszystko zależne od dziecka, jakiej postury będzie, ale kiecka też tak od 2 miesiąca. I oczywiście aktualna :)
Odkładam wszystko dla Ciebie :) Daj znac na @ jak chcesz odebrać :)
Dziś ją przymierzyłam Amelce i już pod paszkami jest za obcisła. Moja w 6 miesiącu jeszcze się w nią mieściła. Pewnie to wszystko zależne od dziecka, jakiej postury będzie, ale kiecka też tak od 2 miesiąca. I oczywiście aktualna :)
Odkładam wszystko dla Ciebie :) Daj znac na @ jak chcesz odebrać :)
śliczna :) daj wtedy znać razem z pozostałymi ubrankami z hello kitty ;P to czekam do września :)
Kasia mogę Ci przelać pieniążki na konto za te bluzki i spodenki, nie będę miała stresu że jak twój brat przyjedzie to nie będę miała akurat takiej sumy w portfelu :) podaj mi na maila wtedy dane do przelewu to jeszcze dziś przeleję :)
Kasia mogę Ci przelać pieniążki na konto za te bluzki i spodenki, nie będę miała stresu że jak twój brat przyjedzie to nie będę miała akurat takiej sumy w portfelu :) podaj mi na maila wtedy dane do przelewu to jeszcze dziś przeleję :)
aaa i matę TL tropikalną Wyspę też już sprzedaję, tylko nie wiem ile za nią chcę, jako gratis dodaję łuk TL do wózka, fotelika.
Mata jest w stanie dobrym, niestety od czestego prania na brzegach się przetarła, a ja nie mam czasu żeby to pozszywać bo Amelii zęby wychodzą i mam w domu niezłą "rozrywkę"
Jak coś czekam na propozycje ceny maty. :)
Mata jest w stanie dobrym, niestety od czestego prania na brzegach się przetarła, a ja nie mam czasu żeby to pozszywać bo Amelii zęby wychodzą i mam w domu niezłą "rozrywkę"
Jak coś czekam na propozycje ceny maty. :)
Ucięło zdjęcie, jutro wstawię nowe, mniejsze.
Tak jak napisałam mata jest w stanie dobrym. Jestem maniaczką prania rzeczy Amelii dość często ( zabawki itd, ca chwilę piorę ) i niestety na brzegach w kilku miejscach przetarła się, konieczne jest zszycie tego, żeby nie poszło dalej.
Ja sie za to nie zabieram, bo ani czasu nie mam, a i też wstyd się przyznać, jestem antytalent co do szycia ;) Nawet w domu nie mam porządnej igły i nitki ;)
Tak jak napisałam mata jest w stanie dobrym. Jestem maniaczką prania rzeczy Amelii dość często ( zabawki itd, ca chwilę piorę ) i niestety na brzegach w kilku miejscach przetarła się, konieczne jest zszycie tego, żeby nie poszło dalej.
Ja sie za to nie zabieram, bo ani czasu nie mam, a i też wstyd się przyznać, jestem antytalent co do szycia ;) Nawet w domu nie mam porządnej igły i nitki ;)
Anielska, będę w przyszłym tygodniu w Gdańsku, bo będę odbierać dokumenty, na 99% będzie to wtorek, więc moge podrzucić wanienkę i foczkę.
Modliszzzka, zapraszam :)
a oto mata

3 oryginalna wiszące zabawki + jedna FP, oraz 3 wkręcane stojące
Niestety mata ma te przetarcia :(
Da się to ładnie obszyć, w razie czego w przyszłym tygodniu moja mama może to zrobić ;)

I do tego ten łuk TL daję, bo mi sie już nie przyda

Problem tylko taki, że nie wiem ile za nią chcę ;) Sama słono zapłaciłam za nią, ale zdaję sobie sprawę, że moja nadgorliwość w praniu zabawek Amelce wyszła mi na - ;)
Modliszzzka, zapraszam :)
a oto mata

3 oryginalna wiszące zabawki + jedna FP, oraz 3 wkręcane stojące
Niestety mata ma te przetarcia :(
Da się to ładnie obszyć, w razie czego w przyszłym tygodniu moja mama może to zrobić ;)

I do tego ten łuk TL daję, bo mi sie już nie przyda

Problem tylko taki, że nie wiem ile za nią chcę ;) Sama słono zapłaciłam za nią, ale zdaję sobie sprawę, że moja nadgorliwość w praniu zabawek Amelce wyszła mi na - ;)
Co do określenia godziny, mamy dzis sobotę, miałyśmy spotkać się we wtorek, sorry, ale jak wyżej napisałam ja również mam dzieci i to trójkę i na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie określić się o której wygrzebię się, żeby wyjść z domu.
Robiłam Ci grzeczność, dowożąc rzeczy do Gdańska, a Ty w sobotę pogniewana, że nie określam się z godziną.
Robiłam Ci grzeczność, dowożąc rzeczy do Gdańska, a Ty w sobotę pogniewana, że nie określam się z godziną.