Widok
Pani Aniu... Biegam codziennie na terenie całego Bojana i Czarnej Góry i nie spotkałam nigdzie Fada nawet na posesjach mieszkańców nie ma podobnego psa. Zresztą on jest wyjątkowy i na pewno rzuciłby się w oczy ... Ale to prawda mimo jego wielkich gabarytów pies jest naprawdę przyjazny. Ale będę bardziej się rozglądała ...
Zniknal post szczekanie psow a moze ten pies co tak szczekal cala noc to byl moj fado czarny podobny do labladora slysze co wieczor jak szczeka proszacym glosem o pomoc moze to wlasnie ty co ci przeszkadza szczekanie psow mi pomozesz go znalezc iblizej okreslic w ktorym miejscu on tak szczeka bo ja go niiemoge zlokalizowac.
Moj jest podbny do Labladora caly czarny duzy blaka sie w okolicach Bojana na Kielno Karczemki z tej stony od piekarni i Pana DAMASZKE .Dzisiaj wracalam zKielna i widzialam go sama ale on uciekal tak juz sie boi ludzi bo to juz sa cztery miesiace jak niema go wdomu wiec zapomial juz moj glos ale to byl on na 100 procent jak go ktos zobaczy prosze dac wiadomosc tel.516674226 moze go ktos zlapie to bedzie nagroda.
Po czterech m-cach zapomniał głos właścicielki? I to takiej co go tak bardzo kocha? To nie złota rybka co ma dwu sekundową pamięć. Albo jest w wieku podeszłym i ma sklerozę. Pies jak dobrze jest symbolem bez granicznej i bez warunkowej miłości i wierności. Mało jest historii o psach, które miesiącami, albo i dłużej czekają na swojego człowieka i nie chcą odejść z miejsca, w którym zostały porzucone? Parę lat temu było głośno o psie, który czekał rok na właściciela koło jakiegoś ronda.