Widok
Przyszła Mamo - czy porozwieszałaś ogłoszenia u okolicznych weterynarzy? jeśli ktoś ją przygarnął - to pewnie prędzej czy później zgłosi się do weta - żeby sprawdzić czy ma czipa albo czy jest zdrowa(jeśli nie chce jej oddać)...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop dla pieska
Podbijam !!
dalej nic ogłoszenia są wszędzie, nikt nic nie wie ;((

nawet w utylizacji, w psim szpitalu, prsp nic ;(
http://zaginionepsy.pl tu jej nie ma ale może warto dać ogłoszenie.
Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie, dziś po praktycznie całodziennych poszukiwaniach, doszłam do wniosku ze muszę się pogodzić z jej odejściem, oczywiście dalej na spacerach z córeczką będę jej wypatrywać ale muszę zacząć się przyzwyczajać do myśli ze nie zobaczę już jej inaczej oszaleje ;((( dziś wieczorem dostaliśmy tez tel ze 4 dni temu potrącił ja samochód - zmarła na miejscu, jacyś chłopcy w wieku 14 lat wrzucili ja w krzaki na ul. Małomiejskiej, jutro mąż przeszuka wszystkie krzaki

nawet nie potrafię ująć w słowa jak bardzo kocham tego psiaka...;*
o kurcze........moze to nie ona???....mam nadzieje, ze sie odnajdzie cała i zdrowa, sama mam psiaka, wiec doskonale rozumiem jakie to straszne przezycie:/
też mam nadzieję, że się odnajdzie cała i zdrowa. Trzymajcie się, może jednak to nie ona...
podbijam z nadzieja ze psina sie znajdzie.
Widziałam wczoraaj ogłoszenia....

hop !
trzymam kciuki miejmy nadzieje że ktoś ją wziął i się odezwie
I jak tam?
wszystkie krzaki przejrzane, jak rozmawiałam z ta dziewczynka to jedna wielka ściema, twierdzi ze już go wyrzucili do worka i prsp ja zabrała, strasznie kręcą i upierają się ze miała obrożę itp, wydaje mi się ze pozostaje nam czekać aż wróci bo na pewno nie leży potracona
ludzie są straszni...
trzymam kciuki zeby psina wrocila do domu
A próbowałaś na dogomanii?
hopka
hop dla mojej kochanej suczki, jutro po pracy idzie mąż porozmawiać z chłopcem który ja zabrał z ulicy i zawinął w worek, chcemy mu pokazać zdjęcia może lepiej ja rozpozna i wyjaśni nam obrożę i cale te zajście, jeżeli potwierdzi nasze obawy to pozostanie mi się z nią pożegnać ;(( podobno została potracona 2 budynki dalej od domu wiec prawdopodobne ze to mogla być ona ;(((
mam nadzieje że to jednak nie Ona...
hop dla suni. Czy są jakieś wieści ?
do góry