Widok
nulka mi się wydaje ze ktoś ja przygarnął ;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzę tam u góry przy rurach, za kościołem i przy parku od strony oruni górnej... ale zaden błąkający piesek nie rzucił mi sie w oczy... :(
ehh i znów weszłam w wątek i juz miałam nadziejeże się znalazł... :( współczuję ja już bym padła na zawał.... trzymam kciuki :)
szukałam teraz 3h i nic ;((

w schronisku już wiedza http://www.schroniskopromyk.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=46

pomału tracę nadzieje i mam jazdy ze ktoś ja potrącił i leży gdzieś biedna ;((
a mialam nadzieje, ze napiszesz ze sie znalazl... próbuj jeszcze raz do schroniska, moze tym razem jest tam, zostaw namiary do siebie, gdyby sie znalazl
Oby się znalazł, biedny pies, pewnie tak samo jest zestresowany jak właścicielka, nie wyobrażam sobie, że mój pies mógłby zginąć, trzymam kciuki za psiaka i na pewno się znajdzie
3mam kciuki, żeby Twój pies się odnalazł. Mój pies też kiedyś zniknął bez śladu, ale po tygodniu wrócił do domu. Był brudny i wyglądało na to, że ktoś go zamknął i nie chciał wypuścić.
nulka jak byłaś na spacerze nic nie widziałaś ? a w jakich rejonach chodzisz ?

ja zaczynam podejrzewać ze pewnie jakieś dzieci ja zabrały do domu ;(
hop hop
PODBIJAM !!!
hop - dalej nic ;(
hopsa dla ślicznej mordki:)))
hop !
masakra z tymi pieniędzmi! jacyś wyłudzacze! dobrze robisz, że nie chcesz płacić...

hop do góry!
dzięki dziewczyny

miałam już trochę tel ze niby ktoś ja widział ale za kazdym razem ktoś chce pieniądze, jak mowie nie to rzucają tel ;((

właśnie robię ogłoszenia i chyba je wszędzie porozwieszam, nie możliwe jest ze zapadła się pod ziemie ;(
i jeszcze raz do góry
przejdz sie moze jutro po weterynarzach, moze jak ktos znalazl, poszedl spr czip i nie miala... ale moze bedzie kojarzyc, albo ktos zostawil nr ze ja przygarnal...
hopka
hop dla pieska

porozklejajcie moze te ogłoszenia w okolicy, moze rzeczywiscie to jakies wyjscie

trzymam kciuki, by sie odnalzala...
szukałam teraz 3h i nic ;(( teraz poszedł mąż, strasznie chce mi się ryczeć, normalnie zapadła się pod ziemie ;(( najgorsze ze myślę ze jej coś się mogło stać ;( do tej pory pamiętam jak ja znaleźliśmy na śmietniku cala brudna i zapchlona, strasznie się bala wszystkiego a miała tylko 2 miesiące ;(
do góry