Widok
ZAKOPIANSKA 40 !!! PRZESTROGA!!!
KOCHANI. CHCE WAS OSTRZEC, ZBLIZA SIE MAJ WIEC CZAS KOMUNI SWIETYCH I IMPREZ A TAKZE WESEL. BLAGAM WAS NIEWYNAJMUJCIE SALI NA ZAKOPIANSKIEJ W GDANSKU.BAR SMAKOSZ BYLA STOLOWKA STOCZNI.MIALAM TAM WESELE!BYLO OKROPNIE.KELNERKI RUSZALY SIE JAK MYCHY W SMOLE,NIEWIEDZIALY GDZIE SIE ZAPALA SWIATLO GDY KAMERZYSTA JE O TO POPROSIŁ, TORT NASZ TORT WESELNY, KTORY MIAL WJECHAC O 24 BYL OWSZEM ALE PO 24 I TO WNIESIONO GO NA SALE GDY NAS NA NIEJ NIE BYLO, POTRAWY NA STOL WNOSZONO W DLUGICH ODSTEPACH I TO ZIMNE,OSZUKANO NAS Z ALKOHOLEM, PODCZAS WESELA OCHRANIALA SALE I BUDYNEK OCHRONA, ALE CHYBA WIDAC NIESKOTECZNIE PONIEWAZ OKRADZIONO 1 Z GOSCI Z KURTKI I TOREBKI, I JUZ WIECEJ NIE CHCE WAM PISAC, BO MI SERCE PEKA.POZDRAWIAM I PROSZE STRZEZCIE SIE....... ZNIESMACZONA Pani Mloda. :-((
apropos Twojej odp. odnosnie antyreklamy : !!! ciekawa jestem jak TY bys sie czul!!!!!! niemowie ze za darmo bo mnie na to stac, dlatego wybralam ta duzo sale bo bylo duzo gosci i mialobyc super menu!!!!! nierobie anty reklamy tylko chce ludzi przestrzec!!! co innego nam obiecano, za co innego placilam i co innego bylo uzgodnione.!!! ciekawa jestem jak Ty bys ten najwaznieszy dla siebie dzien wspominal niemile!!????????? a mialo byc tak pieknie!!!! wyobrazasz sobie ze wlasciciel niewyposazyl toalet w papier i reczniki nie mowiAC NIC O MYDLE !! a rozmawialismy z nim i mial to zapewnic.gdyby sie niezgodzil to bym sama kupila bo w koncu na to mnie stac!!!!!! jest jeszcze wiele innych rzeczy o ktorych niebede Ci juz pisac.Z powazaniem Asia!!!!
Potwierdzam. Moja siostra w 2007 takze miala tam wesele. Napoczatku bylo fajnie ale gdy pani z recepcji zaczela wpuszczac nacpanych typow na sale weselna to zrobilo sie nie przyjemnie. W trakcie wesela dwa razy przyjechala policja poniewaz jeden z typow dobieral sie do dziewczyn a po drugie dziwnym trafem ukradziono samochod pary mlodej.
Omijac to miejsce.
Omijac to miejsce.