Widok
ŻENADA
Poszłam do Foto Zajączka zrobić sobie zdjęcia do dowodu. Pani przy kasie/recepcji czy cokolwiek to jest była bardzo nieprzyjemna. Czekałam 5 minut przy ladzie aż pani mnie zauważy i się zainteresuje. Potem z łaską i od niechcenia 'zajęła się mną'. Następnie po chwili czekania, kazano mi usiąść na fotelu i zajęła się mną pani fotograf. Zaczęła mi układać/przekładać włosy po czym poszła robić zdjęcia. Nie poradziła mi żeby się uśmiechnąć, zmienić wyraz twarzy czy cokolwiek, a przecież widziała jak to wygląda na aparacie. No i tym sposobem wyglądam na złą i niezadowoloną na zdjęciach. A pani w recepcji gdy przyszłam po zdjęcia ani słowem się do mnie nie odezwała. Ani do widzenia, ani dziękuję/proszę no nic kompletnie. Obsługa koszmarna.
Chciałabym jeszcze wspomnieć o żenujących warunkach jakie tam panują. Nie ma żadnego pokoju, ani studia czy czegokolwiek do zdjęć tylko malutki kącik oddzielony czarną zasłloną od reszty pomieszczenia. Nie polecam!
Chciałabym jeszcze wspomnieć o żenujących warunkach jakie tam panują. Nie ma żadnego pokoju, ani studia czy czegokolwiek do zdjęć tylko malutki kącik oddzielony czarną zasłloną od reszty pomieszczenia. Nie polecam!
Moja ocena
Foto Zajączek
kategoria: Studio fotograficzne
obsługa: 1
oferta: 3
jakość usług: 1
kreatywność: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.7
* maksymalna ocena 6
Potwierdzam żenada do kwadratu.Zgadzam z wszystkim co napisała osoba powyżej.Dodam że po powrocie z Włoch pełna wrażeń,słońca pięknych widoków poszłam zrobić 150 zdjęć z1500 które wykonałam.Pomyślałam- w zimowe wieczory jak znalazł a i moja stara matka będzie miała co oglądać.Odebrałam,obejrzałam w domu i szok:gdzie byłam we Właszech czy w Szkocji w najgorsze deszczowe dni,szaro buro smutek.Zamiast kolorowych kwiatów czarne plamy,moje piękne czerwone spodnie brudne.Następnego dnia do reklamacji.Pani próbowała powiedzieć że przecież wszystko ok,dopiero kiedy pokazałam te same zdjęcia wykonane w innym zakładzie, gdzie widoczny jest każdy szczegół,kazdy promień słońca i napis nie powiedziała NIC.Zabrała do reklamacji.Odebrałam w niewiele lepszym stanie.Ani przepraszam ani...,inna pani próbowała mi wmówić że tylko kilka było złych bo żeby zmniejszyć moją piękną mgłę i zachó słońcad w Rimini musiała przyciemnić.Aby nie wyjść na oszołoma ,który się czepia poprosiłam inne osoby o ocenę.Wszystkie były zgodne-do niczego.A ja myślałam że fotograf to nie tylko rzemieślnik ale i artysta.Tak że z Włoch pozostały mi wspomnienia i godziny spędzone przy komputerze gdzie Włochy bez retuszu jak żywe.Ostrzegam i odradzam wszystkim.