Foto Zajączek

Studio fotograficzne

Gdańsk, Jana Heweliusza 5

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gumisia - opinia wątek zamknięty Według ich oficjalnej strony internetowej otwarte w soboty 10-16, tymczasem...
~Gumisia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 11 stycznia 2021

Omijać szerokim łukiem! wątek zamknięty 2 razy z rzędu byłem świadkiem wulgarnego języka używanego przez "szefostwo"...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2019

Polecam. wątek zamknięty Właściciele bardzo pozytywni i życzliwi ludzie z cala pewnością znający sie...
~lokko
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2018

Polecam wątek zamknięty Bardzo profesjonalnie i bardzo sympatycznie. Właściciele otwarci na potrzeby...
~Jacek Olczyk
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2018

Odradzam wątek zamknięty Obsluga nieprzyjemna, nie interesuje sie klientem, niekompetentna, nie...
~bartek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 grudnia 2017

Zero profesjonalizmu wątek zamknięty Pani fotograf nie ma pojęcia że nie robi się juz zdjęć z odkrytym uchem do...
~Odradzam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 marca 2016

polecamy wątek zamknięty Wykonaliśmy w Zakładzie Foto - Zajączek zdjęcia do paszportów dla siebie i...
~Agata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2015

polecam wątek zamknięty Zdjęcia wykonane szybko i nie było żadnych problemów (paszportowe, do dowodu...
~Dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2015

super wątek zamknięty Byłam w tym studiu bo poleciła mi znajoma u całkowicie nie mogę zgodzić się z...
~anna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 grudnia 2014

ŻENADA wątek zamknięty Poszłam do Foto Zajączka zrobić sobie zdjęcia do dowodu. Pani przy...
~ssss
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 lutego 2013

żenujący poziom usług wątek zamknięty Byłem tam kilka dni temu celem zrobienia zdjęć do paszportu oraz odbitek...
~malarz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 maja 2014

Brak profesjonalizmu, panuje tam totalny bałagan. Koszmar. wątek zamknięty Po prostu tragedia. Byłam umówiona z Pania fotograf na zdjęcia, ale Pani o...
~gdańszczanka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 grudnia 2011

Monika - opinia wątek zamknięty Nie mogę w to uwierzyć, że chcący się cenić zakład fotograficzny nie zwrócił...
~Monika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 czerwca 2011

gorąco polecam wątek zamknięty Zdjęcia i podejście Pani fotograf naprawdę super, uchwyci każdą chwilę z...
~Anna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 grudnia 2009

Super fotograf wątek zamknięty Bardzo Panu dziękuję za wykonanie znakomitych zdjęć na moim ślubie.Wszystkim...
~Lech Sokołowski
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

15

wątków

do góry