Widok
żenujący poziom usług
Byłem tam kilka dni temu celem zrobienia zdjęć do paszportu oraz odbitek zdjęcia dyplomowego.Pani obsługująca obojętna sprawiająca wrażenie znudzonej oraz jak na sprzedawcę z wyjątkowo odpychającym stanem higieny osobistej. W dodatku obce są jej takie zwroty jak dzień dobry, proszę, do widzenia.Jakość usług fatalna. Zdjęcia paszportowe z niedoświetloną twarzą przez co nos rzuca cień na jedną stronę twarzy i wygląda przez to na sporo dłuższy i do tego złamany.Odbitki bardzo słabej jakości, rozmyte, a dałem im naprawdę dobre ostre profesjonalne zdjęcie.Moją uwagę recepcjonistka skwitowała tym że zawsze odbitki tak wyglądaja.Na domowym skanerze i po wydruku na papierze zdjęciowym wykonywałem o wiele lepsze i to z wierniejszym kolorem. Wygląd lokalu przygnębiający, sprzęt bardzo kiepski, na stanowisku do wykonywania zdjęć właściwie brak profesjonalnego oświetlenia.Kreatywność zerowa, żadnych uwag ze strony pani fotograf. Ceny średnio wysokie, nie przystające do poziomu usług. Dlaczego n
ie podziękowałem im i nie udałem się do innego fotografa? Po prostu nie miałem już na to czasu. Był to jeden z bardzo niewielu dni w którym to miałem wreszcie czas pozałatwiać wiele urzędowych spraw.
ie podziękowałem im i nie udałem się do innego fotografa? Po prostu nie miałem już na to czasu. Był to jeden z bardzo niewielu dni w którym to miałem wreszcie czas pozałatwiać wiele urzędowych spraw.
Moja ocena
Foto Zajączek
kategoria: Studio fotograficzne
obsługa: 1
oferta: 3
jakość usług: 1
kreatywność: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.3
* maksymalna ocena 6