W zasadzie nie mam nic do dodania - jedynie glosno moge zaapelowac do wszystkich odwiedzajacyh : DLUTOWANIE 8ek TYLKO W TYM GABINECIE!!!
Koszmar przezylam straszny zanim trafilam pod fachowe rece! Siedzac na fotelu u Pani Doktor, po pierwszym wkluciu zaczelam zapominac o tym co stalo sie u rzeznika sprzed roku! Wiem jak bardzo moze bolec dlutowanie zatrzymanych 8mek - zemdlalam 3 razy na fotelu!!!
I wiem tez jak bardzo moze byc to przyjemny - tak PRZYJEMNY - zabieg mimo komplikacji !
Jezeli Ktos jest typem panikarza,jak ja - na sam widok szyldu STOMATOLOG mam miekkie nogi ;) POLECAM Pania Doktor :)
Za pozbycie sie 2 osemeczek nie zaplacilam nawet 400zl a opieke mialam najlepsza pod sloncem! w trakcie zabiegu i jeszcze dlugo po nim :)
Pozniej tez leczylam zeby i teraz wybieram sie znowu ale juz bez strachu, bez histerii, bez nieprzespanych nocy :)

Dla wszystkich przestraszencow - TEN GABINET TO LEK NA WASZA FOBIE :) Podanie znieczulenia rowniez nie jest bolesne! a samo znieczulenie jest na tyle dobre,ze nie pozwolilo mi poczuc nic poza komfortem :)