Widok

ZGUBIONO DOKUMENTY :(

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Na trasie wrzeszcz skm- gdynia redłowo
stawiam bardziej na wrzezscz aleee
brazowy portfel z dokumentami dla znalazcy czeka nagroda ,niestety w portfelu nie było pieniędzy i byc moze ktos kto znalazł nie odesle ale jesli tyl;ko to opłacamy koszt i czeka nagroda !!
kont 667-989-640 zwracam kostz za tel do mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
dokumenty zgubiono 30.08
chciałabym ,aby któras z was forumki znalazła te dokumenty :)
A gdzie zgubiłaś te dokumenty w kolejce skm?
Bo jeśli tak to może ktoś oddał do kierownika pociągu.
Spróbuj się skontaktowac z biurem obsługi klienta w Gdyni.
podbijam
pytałam w okolicach SKMwe Wrzeszczu w okolicznych sklepikach
jedyne co sie dowiedziałam ze :
NA PERONIE SKM Gdansk -Wrzeszcz na peronie w kiosku pan ma czyjs dowód osobisty znaleziony( męzczyzny)
a na dworcu w jednym z kiosków pan ma karte miejska (kobiety)
do odbioru :)
mam nadzieje ze ktos znalazł i odesle tylko że w portfelu nie było pieniędzy a same dokumenty jesli ktos zwróci naprawde czeka nagroda:)!!
BRĄZOWY PORTFEL MESKI Z DOKUMENTAMI
wyrobienie tych wszystkich dokumentów to koszt.......................masakra finansowa
POPRAWKA na peronie w kiosku skm GD -wrzeszcz pan ma prawo jazdy męzczyzny :)
podbijam moze ktos cos
wspolczuje ja ostatnio zgubilam dowod osobisty, wiem ile to nerwow!!
image
image
podbijam :)
Ja tez ostatnio zgubilam portfel z dokumentami i sie nie odnalazl za to ktos sobie wzial abonament na moje nazwisko plus zrobil zakupy na raty w sklepie elektronicznym za 7 tys. zl( jestem ciekawa czy sprzedawca w sklepie spojrzal chociaz na dowod). Nie wiem dlaczego ktos kto znajduje portfel nie odsyla chociaz dokumentow. Kase niech sobie zatrzyma, ale ta cala nerwowka z wyrabianiem itd jest okropna. Ciekawe kiedy sie zmieni mentalnosc ludzi pod tym wzgledem.
Podbijam i mam nadzieje, ze w Twoim przypadku dokumenty sie odnajda ;) Powodzonka
mi dwa razy skradziono dokumenty (bez pieniędzy) i dwa razy je odzyskałam... za pierwszym razem trochę się naczekałam (dwa miesiące)... za drugim razem ktoś odesłał mi je w kopercie (także już po tygodniu miałam je z powrotem) - głowa do góry - może ktoś odeśle :)
image
image
a jak nie to powinnas zglosic utate dokumentow zebys pozniej nie musiala za cos placic
image
image
zgłosić utratę dokumentów zawsze warto!
image
image
dokumenty zgubił mój maz zgubił abo ktos go okradł:(
w ten sam dzien poszedł na komisariat i tam dowiedział sie ze ma poczekac 2 tyg moze ktos odesle:) a i zgłaszac ma w kazdym urzedzie w którym wyrabiał czekamy ale bardziej licze ze ktos zwróci
problem polega na tym ze tam był jego dowód,moja karta do bankomatu dokumenty na przyczepke na nazwisko mojej siostry i dokumenty na somochód nasz ale jeszcze na inne nazwicko bo nie przerejstrował mąz :( ach wyrobienie tych dokum na somochód to normalnie masakra ,inne miasto wszystko od nowa ,oc,itd było jeszcze na nazwisko sprzedającego a on jest gdzies z Moniek ;)
w tym dniu maż nie miał w portfelu forsy
Kiedy ktos mi ukradł torebkee w supermarkecie ale miałam forse i ktos odesłał wszysko obrócz pieniędzy nooo ale na koperte miał i znaczek:)
Zeby nie dopuscic do takije sytucja, o ktoerej pisze linka to lepiej to zglosic na policji ( jesli nie chca przyjac, to zazadac odmowy na pismie lub napisac skarge do przelozonego) i przede wszytkim zglosic tu
http://www.dokumentyzastrzezone.pl/

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

do góry