Widok

ZTM 126

Dlaczego z Banina(Żukowa) pierwszy autobus nie jedzie przed 5 rano? Tak aby móc dojechać do Gdańska do pracy na 6.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co godzinę z Wrzeszcza odjeżdza do Żukowa PKM, 126 mógłby dojeżdzać do Miszewa i nie utykałby w Żukowie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Acha, czyli nie mogą puścić osobnego autobusu, żeby się nie nakładał korek, tylko po prostu "niedasię".
To jest dobra myśl. Moze napisz maila do zkmgdynia w sprawie autobusu Z. Ty napiszesz , ja napiszę. Moze ktoś w zkmie gdynskim wezmie to pod uwagę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZTM 126

ja pisze z ztm aby autobus z Wrzeszcza ten co ma kurs jeździł o 16;19 a nie tak jak mu się zdarza tz wcale załączam odpowiedź pracownika ztm
zanowna Pani,

W zakresie kursu z godziny 16.19 informuję, że kurs ten wykonywany jest przez autobus wyjeżdżający wcześniej z Wrzeszcza o 14:19, który dojeżdża do Żukowa w korku i w wyniku tego nabiera opóźnienia sięgającego nawet 30 min.
W efekcie zarówno kurs powrotny z Żukowa, jak i wymieniony przez Panią kurs z Wrzeszcza o 16.19 realizowane są z opóźnieniami.

Pozdrawiam
Adam Włoch
Centrala Ruchu
Zarządu Transportu Miejskiego w Gdańsku

ul. Na Stoku 49, 80-874 Gdańsk
tel 58-309-13-23 wew. 100
fax 58-309-13-23 wew. 402
fax CR 58-340-43-93
Zmieniamy Twoje Miasto http://www.ztm.gda.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jeszcze lepiej, bo by było wiadomo w którą stronę jedzie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mógłby po prostu wyjeżdżając z Żukowa na Gdynię, skręcić do Pępowa, w nim skręcić w Lipową, dojechać do Banina i Lotniczą wrócić na dotychczasową trasę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
w sumie by wystarczyło, żeby "Z" skręcała do pętli w Baninie i potem wracała na trasę gdynia-żukowo - ładnie by dojazd zapewniła.
przepraszam mb, mam takie samo zdanie - żle zinterpretowałam twoją wypowiedź - myślałam, że nie widzisz potrzeby połączenia komunikacyjnego Banina z Gdynią.
znam ten ból, jeżdzę tak samo.
dd kilka lat dojeżdżałem na ul. Łużycką w Gdyni. Dojedź tam bez samochodu z Banina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z mb.jak ktoś mieszka w Żukowie to niech sobie tam szuka pracy a jak nie mOże znaleźć to niech się przeprowadzi do Gdańska.te Linia jest mega spóźniona przez to że jedzie do Żukowa gdzie nie może uwolNić się z korków.dziś przy szkole w baninie bus przyjechał mi spóźniony 15(godz 16) Min A jak przyjechał to był pusty więc po co ma tam zajezdzac?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mb. Nie wiesz co mowisz. Wyglada na to ze jestes z gdanska
ilu ludzi mogło by jeździć koleją na trasie Żukowo-Gdynia same firmy,hurtownie sklepy.W Miszewie 126 zawróci do gdańska i po sprawie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A bieg kończyłaby w Warzenku? Puknij się w .. klawiaturę zanim napiszesz takie niedorzeczności. Którędy niby miałaby biec ta linia? Patrzyłeś kiedyś na mapę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przydałaby się stacja pkm między Baninem a miszewem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja bym zlikwidował 126 a zrobił linie pkm żukowo np
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Zgadzam się
widzisz różnicę między "przyspieszenie (wcześniejszy odjazd) o 10" a "co 10"? Bo ja widzę i to wielką.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A do Żukowa masz PKM szybko i bez stania w korku tak samo do Gdańska.
Jeżeli chodzi tobie o zwiększenie częstotliwość kursów do 10 min to nigdy tego nie zrobią bo w czasie korku będzie jechał 126 za 126
Tak , a do Żukowa niech jeździ tylko 810 Gryf. Nie chodzi o likwidację 126 , ale taką zmianę jego kursów aby bardziej odpowiadały potrzebom mieszkańców. Np. przyśpieszenie o 10 min. kursu z godz. 6 rano , aby można było dojechać spokojnie do pracy w innej dzielnicy Gdańska na godz 7.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry