Widok

ZUTIRZ Barbara Las

Zakład usług transportowych i robót ziemnych Barbara Las 80-297 Banino ul. Słoneczna 1. Poproszę o opinie osoby, które miały styczność z tą firmą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lipa nawet tam nie idz , widzę że chyba z Gdańska nie jesteś wrzuć na cb radio w Gdańsku a ći opowiedzą jakie jej mąż cuda wyprawia z pracownikami ,jest spalony na mieście teraz sekretareczka rządzi dla której żonę zostawił , i jej nazwiskiem się posługuje by znaleść jeleni do pracy .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A coś konkretniej o tych cudach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt normalny nie wytrzyma tam pieniadze 12 13zł wyzwiska mobing sami Ukraińce Menele i Pijaki z Kaszub patologia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przede wszystkim nie płacą w terminie. Ludzie, którzy pracują tam ponad rok, mają już po 3 miesiące zaległych wypłat. Dlaczego nie uciekają od nich? Grożą Ci, że jak zwolnisz, to nie zobaczysz zaległych wypłat. Super perspektywa. Zatem nie polecam w ogóle iśc do tej firmy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Płaci najgorzej w 3city 16zł na godzinę nie ważne czy łódka czy ośka
Samochody nie są robione na czas ,wycieki ściąganie przy hamowaniu w jedną stronę ,dzikie wysypy ,brak zezwoleń ,omijanie inspekcji,( tych od środowiska )

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry