Widok

Za murami Zakładu Karnego w Gdańsku Przeróbce

Opinie do artykułu: Za murami Zakładu Karnego w Gdańsku Przeróbce.

Zakład karny to małe miasteczko, w którym życie toczy się dwadzieścia cztery godziny na dobę. Jest w dużej mierze samowystarczalny, osadzeni wykonują większość robót. Oczywiście - to miasteczko dość nietypowe, bo oddzielone od reszty świata drutem kolczastym.Zakład karny w Gdańsku Przeróbce to jednostka penitencjarna typu otwartego i półotwartego. Składa się z siedmiu pawilonów. Zakład karny powstał w 1970, gdy tereny pokolejowe zostały zaadaptowane na jednostkę penitencjarną. Nie zatrudnia ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehe

Żeby Tobie nie pękło ci*lu. Krowa co dużo ryczy wiesz gdzie się nadaje.

To prawda. Szpryca w dupę i do SW.

Pajac

Uciekłeś leszczu?
Się nie wypowiadaj bez pojęcia...
Możesz dostać w ryj.

Masz pojęcie?

Chłopaku na przeróbce ćwiarusy siedzą na P3. To jest taki burdel, że nikt nie wie o co chodzi. Grunt, że dyrektorowi kasa kapie. A za wykroczenia kaszanka z kaszą na obiad.

Trafna prawdziwa opinia

W tym zakładzie z mleka w proszku dla trzody chlewnej jak prosięta, cielęta gotują zupy mleczne dla osadzonych. Oszczędzają na więźniach ...

Zawiedziona naszym wymiarem sprawiedliwosci

Ci co siedza w Sejmie i rządzący kradną w białych rękawiczkach j są bezkarni

odezwij się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem tam poznałem pięknych ludzi zwłaszcza terapeutów którzy mi pomogli i grupę AAjest owiele lepiej nie piję poznałem piękna kobietę która mnie kocha ma wspaniałe dzieci i te mogę przyjechać i opowiedzieć moja chistorie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Późniejszy zabójca Pawła Adamowicza też tu siedział

Stefan W. odsiadywał tutaj końcówkę wyroku za napady na banki, zdaje się w przybliżeniu ostatni rok kary.

Teraz będzie pewnie długo tęsknił do wolności albo do tzw. "półotworka".

Brak komunikacji z rodziną z powodu złego humoru wychowawcy

Mój partner przebywa ponad 9 msc na pół otworku w Gdańsku myy mieszkamy w wielkiej Brytanii co za człowiek który nie pozwala jemu skorzystać z rozmowy skype raz w tygodniu co mu przysługuje bo powyżej 100 km mieszkamy. Zacofanie Polska i ludzie każdy ma swoje prawa ale polskie służby mają to gdzieś. Ciesze się że już tam nie mieszkam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie mają dwu dniowy chleb jajka w proszku chudną w oczach wędlina pies jej nie ruszy kto widział ten wie

pani K to ta co lewe interesy robi ze skazanymi??

patologia jedna wielka

oddział nr. V

...z resztą co to za kryninał jawna kradzierz pieniędzy podatników kto takie miejsce nazywa ośrodkiem pół otwartym nie wspomnę o wnioskach nagrodowych to dopiero komedia panie z kantyny też za niedzielne paczki nie ponoszą żadnych konsekwencji a nazywają nas złodziejami

oddział nr.V

...kiedy by się nie poszło do wychowawcy K.nic się nie załatwiło tylko ochrzan i zawszy dziwnym trafe popsuty komputer leń patentowy robić się nie chce a na komisjach przed naczelnikiem malutki jak pchełka tchórz

oddział nr. V

z resztą to co się tam dzieje to jedna farsa jaka praca ludzie praca była przez chwilę jak chwilowo wychowawczynią była Pani K. bardzo miła zresztą za to wychowawca K.to klękajcie narody
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

oddział nr.V

serdecznie pozdrawiam dwóch terrorystycznych oddziałowych pana RZ. i pana D. zapewniam że to sadyści i lubiąpastwić się nad osadzonymi oddziałowemu RZ. już raz półę wybili proponuję aby zbierał na nową porcelanę to kwestia czasu

Dyrektor przerobki

Oszust beszczelny mysli ze jest bogiem to sie przeliczy ja jako matka zrobie wszysyko aby go ukarac a i telewizja tesz bedzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zlosliwy dyrektor zakladu na przerobce

Syn zostal przeniesiony za to ze syna pobili a dyrektor to oszust taka osoba nie powinna tam pracowac dyrektor to szumowina i zemsta za to bedzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry