Widok

Za pierwszym razem super za drugim rozczarowanie

W salonie po raz pierwszy byłem miesiąc temu. Strzygł mnie pan Marcin, jeśli dobrze zapamiętałem imię. Dawno nie byłem tak zadowolony z fryzury - włosy się świetnie układały, po strzyżeniu drugie mycie włosów, dzięki czemu nie sypało mi się z głowy przez resztę dnia. Stwierdziłem, że w końcu po długich poszukiwaniach znalazłem porządny salon. Niektórzy uważają, że 40zł za męskie strzyżenie do fanaberia, ale ja jestem w stanie wydać nawet więcej, jeśli wiem, że będę się czuł komfortowo.
Wczoraj byłem w salonie ponownie no i niestety ogromne rozczarowanie. Strzygła mnie młoda, ładna blondynka. Niestety się nie przedstawiła, a na stronie salonu jej nie ma. Zaprosiła do mycia głowy i posadziła na fotelu. Moje wymaganie było proste - tak jak poprzednio. Głowę już miałem umytą, więc nie wiem, czy pani się miała okazję w ogóle przyjrzeć poprzedniej fryzurze, ale niestety efekt końcowy w niczym nie przypominał mojej fryzury sprzed miesiąca. W trakcie strzyżenia pani nie zadawała żadnych pytań, więc błędnie założyłem, że wie co robi. Fryzura mi nie pasuje i włosy się nie układają. Końcowa ocena, to średnia z dwóch wizyt. Jeśli tam wrócę, to na pewno nie do tej pani.
Moja ocena
obsługa: 5

jakość usług: 3

kreatywność: 3

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

4.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Zapraszam na ponowne strzyżenie tym razem gratisowe do fryzjera z którego był Pan zadowolony Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry