Widok

Zabawki erotyczne

Kto się pochwali swoimi zabaweczkami erotycznymi? Ja zacznę pierwsza mam 4 wibratory, kulki rozkoszy i taki różaniec z połączonych kulek. :D

Piszcie anonimowo :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja coś muszę zaplanować na naszą rocznicę. Zbliża się już 5 lat razem. Na początku myśleliśmy,ze gdzieś się wybierzemy na wycieczkę ale to nie wyjdzize. Niestety ona nie ma tyle czasu. Ja również w tym dniu pracuję .Za to wieczór jest jedynie dla nas dwojga. Czy ktoś może mi polecić jakieś afrodyzjaki na większe podniecenie? Ewentualnie jakieś przepisy? Bo chciałbym dla niej coś specjalnie przygotować.
pozdrawiam.

Proponuję zamówić coś do domu jeśli nie masz talentu kucharskiego. Ewentualnie przygotować spagetii. Inne propozycje to:
bielizna na prezent
sex elixir - jest to afrodzjak
libi spray - zwiększa odczucia u kobiety tam na dole
pierścienie na penisa
czy tez wibrator

A ten sex elixir to aby nie jest hiszpańska mucha? Bo od jakiegoś czasu czytam sobie fora erotyczne oraz na wielu z nich pojawia się ta nazwa. Rozumiem,że zamawiacie to przez interrnet?

Tak to jest właśnie to ;) Ja zamawiałam na stronie firmowej ale na allegro też widziałam ze jest. Wpisz sobie nazwę w google i Ci wyskoczy wiele sklepów.

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

Niedociśnienie a zaburzenia erekcji (6 odpowiedzi)

Czy problemy z niedociśnieniem mogą być przyczyną braku ochoty na zbliżenia z partnerką. Jestem w...

do góry