Widok

Zabawki oddam tylko do domu dziecka/hospicjum/przedszkole

Zabawki oddam tylko do domu dziecka/hospicjum/przedszkole
Oddam 4 worki zabawek - 1 worek klocków dużych, 1 worek pluszaków, 2 worki innych zabawek - osobom potrzebującym. Najchętniej do domu dziecka, hospicjum lub przedszkola. Zabawki są używane, w stanie dobrym. Na terenie Gdańska możliwy dowóz gratis.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

re

meil jest zly
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

katalog.trojmiasto.pl/urzedy_i_instytucje/domy_dziecka_i_osrodki_adopcyjne/

lepiej wybrac ktorys i samemu oddac, bo tu sie tylko sepy czaja zeby potem na handel dac...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzien dobry mam szustke dzieci wyhowuje je sama bo maz dwa lata temu zmarl bardzo by dzieciom sie przydaly mozna przywjesz i zobaczyc 509 708 749
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wiem, czy dzieciom przydadzą się zabawki, ale pani na pewno przyda się słownik ortograficzny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

a Tobie kultura żałosna kobieto!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Pani Mari L

w jakim wieku są dzieci mam 7 letnią córkę i też się po niej coś znajdzie, większość pluszaków i zabawek z McDonald proszę do mnie napisać E-mail jak jest Pani zainteresowana jestem z Gdyni madzik8209@wp.pl

k

Witam
W Gdyni na Deptowie lub Morskiej są małe domy dziecka polecam sama oddaje.
Witam serdecznie,przeczytałam posta i byłabym zainteresowana tymi zabawkami.Jestem mamą 4 letniego chłopca uczęszczającego do przedszkola ,gdzie chodzą również dzieci z domu dziecka.Podaję @ i napiszę tam więcej dotka24onet.pl@onet.eu,jeśli jest Pani zainteresowana.Napiszę tylko,ze przedszkole znajduje się w woj.Opolskim
Zabawki aktualne
do góry