Widok
Żabi Dwór w Ostrzycach czy Karczewianka koło Sierakowic
Powiedzcie, czy któraś z Was miała w jednym albo w drugim miejscu wesele? Jakieś wrażenia, sugestie, podpowiedzi? na ile miejsc są te sale? Czy miałyście swoje kucharki, czy płaciłyście za miejsce? A moze jakieś miłe bądź nie miłe niespodzianki? ratunkuuu, planuję weselę na za rok... a już prawie wszystkie sale pozajmowane...
Ja mogę polecić Żabi Dwór z czystym sumieniem. Mieliśmy tam wesele w czerwcu. Wszystko wypadło naprawdę dobrze. Było nas ok 90 osób, ale sala pomieściłaby jeszcze pewnie 20, a może i więcej. Obsługa i Właściciele naprawdę Super - sympatyczni i pomocni. Jedyny minus, to ilość noclegów - chyba 30-40, więc dla reszty gości musieliśmy organizować noclegi w osobnych miejscach.
cena to gdzieś około 4.500 i płacisz do tego tylko za stłuczki. okolice są piękne. mieliśmy nawet sesję zdjęciową niedaleko sali. do tego spokój, mały ruch. dobrze wyposażona kuchnia, ładny wystrój... ślicznie... mili właściciele...
zdjęcia są na allegro jeśli się dobrze orientuję.. miałam tam wesele i super!!
u góry mają pokoje do wynajęcia
zdjęcia są na allegro jeśli się dobrze orientuję.. miałam tam wesele i super!!
u góry mają pokoje do wynajęcia
Byłam na weselu w sali p. Mańskiego i byłam w Karczewiance.U Mańskiego kelnerki bardzo się denerwowały, bo żeby podać coś na stół musiały przejść przez salę pełną gości. Wesela na obu salach miały moje córki. Ja zdecydowanie polecam Karczewiankę. Żadnych przykrych niespodzianek. Za dwa lata trzecia córka wychodzi za mąż i będzie wesele w Karczewiance.
sala karczewianka maniek z kartuz
witam. z czystym sumieniem mogę odradzić sale karczewianka ze względu na właściciela kretacz kłamca nie trzyma sie umów które spisal dolicza stłuczki krórych nie było krzesło połamane to w standardzie do sali koszt 150zł. sala jako sala to ok. ale uwazajcie na właściciela dobry asior łże w żywe oczy nie jeden sie przejechał........
Ty . Maniek z Kartuz . Jakoś jedyny jesteś odosobniony w tej krytyce. Nie ściemniaj. Jeśli coś jest uszkodzone czy zniszczone to należy się chyba jakaś rekompensata. A jak już cienki asiorze podałeś kwotę , o którą poszło to już wiem, że jesteś cienki jak guma od rajstop i szkodą gadać na ten temat.
Pozdrawiam Mańka.
Kolejnym razem przemyśl swoje spostrzeżżenia bo są śmieszne.
Pozdrawiam Mańka.
Kolejnym razem przemyśl swoje spostrzeżżenia bo są śmieszne.