Widok

Zabieg stulejka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, mój synek ma 7 lat, za niebawem ma mieć zabieg stulejki, napletka i załupka, oczywiście przeżywam, zabieg ma być w szpitalu w redlowie, cxy tam sa dobrzy chirurdzy? Czy zdarzają sie jakies poważne powikłania po tym? Poradzie cos:]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chirurgia w redłowie była niedawno remontowana, jakies 2 lata temu, warunki ok, można spać z dzieckiem w pokoju ale jak my byliśmy , nie mieli materacy. Trzeba było we własnym zakresie cos ogarnąć.
Mojego syna operował dr.Zarzecki, uważam, że jeden z lepszych chirurgów, bardzo dobre podejście do dzieci.
Sam zabieg , no cóż, nic fajnego. zanim zejdzie opuchlizna i sie zagoi trochę trwa.

Aha, a czy dziecko dostaje znieczulenie ogólne?czy miejscowe?

Znieczulenie ogólne
My mieliśmy stawic sie na oddzial dzień wczesniej, od rana na czczo-im wcześniej zabieg tym lepiej, bo ciezko dziecku wytrzymać bez jedzenia i picia
I jedna noc po zabiegu w szpitalu

Dzieki
Podbijam żeby nie zaśmiecać nowym wątkiem.

Jak jest teraz. Gdzie najlepiej kierować się na zabieg? Jak to wygląda?

Pojutrze wizyta u Dr. Lewińskiego - zobaczymy co powie...

Zabieg dla dziecka czy dla dorosłego? Wiem, że dorosłych pacjentów przyjmują tutaj https://derm-estetyka.pl/leczenie-stulejki-u-doroslych-operacja-stulejki.html - w klinice Derm-Estetyka w Gdyni. Można u nich wykonać i obrzezanie, i plastykę napletka. Zabieg to chwila i wykonywany jest w znieczuleniu miejscowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to podbijam. Leczenie maścią nie przyniosło znaczącej poprawy. Był też załupek. Syn ma skierowanie na zabieg. Teoretycznie czekamy na telefon z oddziału z wyznaczeniem terminu...

Gdzie Wasi Synowie mieli takie zabiegi? Kto operował? Jak to wyglądało? Zabieg jednego dnia?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

do góry