Widok

Zabieg unoszący włosy u nasady?

Hej,

Moje włosy proste, cienkie i oklapłe :( Ostatnio usłyszałam, że istnieje zabieg, który je podnosi i optycznie dodaje objętości. Czy ktoś z Was korzystał z takiej usługi? Gdzie i w jakiej cenie w Gdańsku można z tego skorzystać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może masz na myśli styling? Ja robiłam 4 lata temu u pani Kasi w Club alternative w centrum piotr i paweł na przymorzu. Z tego co słyszałam nadal tam pracuje. Ceny nie pamiętam. Z efektu byłam zadowolona, włosy faktycznie były odbite od nasady, ale wymagały nakręcenia rano na grube wałki. Włosy lekko przeczesywałam mokrym grzebieniem, nakręcałam i trzymałam na wałkach ok pół godz, efekt był fajny, wyglądałam jakbym miała ze 3 razy więcej włosów, włosy fajnie się podwijały, nawet jak mnie wiatr trochę wytargał to nie robiły się strączki i włosy nie były oklapnięte. Z minusów efekt utrzymuje się tylko 4 tygodnie, włosy odrastają i niestety góra jest znowu oklapnięta, ale nadal lepiej prezentują się np w kitce bo jest bardziej puszysta. Ja robiłam ten zabieg tylko raz bo cięzko mi było rano wygospodarować czas na te wałki. Na dłuższą metę, po kilku zabiegach, nie wiem czy włosy nie będą się przesuszały. Mam nadzieję że chociaż trochę pomogłam
http://olejowaniewlosow.com.pl/ - polecam poczytać o olejkowaniu, działa cuda na włosach!

Inne tematy z forum Moda i uroda

Zbyt szybko dochodze (15 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

do góry