Widok
Zabieg w szpitalu a koronawirus
Witam,
Mama za kilka dni ma mieć zabieg na Zaspie. Teoretycznie będzie miała robiony test ale do zabiegu zostanie kilka dni. Czy w tym czasie ma być na kwarantannie czy szpital nie narzuca czegoś takiego? Czy ktoś z Państwa był na Zaspie na ginekologii i może mi udzielić informacji czy w związku z sytuacja pokoje dalej są kilku osobowe po zabiegach?
Pozdrawiam
Mama za kilka dni ma mieć zabieg na Zaspie. Teoretycznie będzie miała robiony test ale do zabiegu zostanie kilka dni. Czy w tym czasie ma być na kwarantannie czy szpital nie narzuca czegoś takiego? Czy ktoś z Państwa był na Zaspie na ginekologii i może mi udzielić informacji czy w związku z sytuacja pokoje dalej są kilku osobowe po zabiegach?
Pozdrawiam
Na poloznictwie i patologii robią test przed przyjęciem póki nie ma wyniku prawdopodobnie będzie leżeć w oddzielnym pokoju a jak nie ma covid to pewnie kogoś jej dodadzą do pokoju , chyba że jest mało osób i mają możliwość umieszczenia każdego w oddzielnym pokoju. 2 osobowe były na położniczym oddziale i 3 na patalogii. W pokoju może być bez maseczki a jak przychodzi personel medyczny musi mieć maseczkę, na korytarzu też w maseczce. Nie ma odwiedzin tylko paczki ,myślę że na ginekologii jest podobnie.