Widok

Żabka Banino

Muszę przyznać że jestem nie zadowolony z obsługi sklepu sieciowego Żabka w Baninie. Gdzie zniknęła ta miła obsługa co była kiedyś ?. Teraz jest jedynie pani szefowa, która jest bardzo chamska dla klientów, co idzie wbrew zasadzie nasz klient nasz pan.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13
Racja , księżniczka z d*pa wyżej niż głowa . Jak miała żabkę w Gdyni tak samo było. Nic dziwnego ze już jej nie ma.Bezczelna gowniara nie dorosła do tego aby prowadzić sklep.Ja osobiście wymagam tylko dzień dobry i do widzenia nic więcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bez urazy ale sprzedawca też człowiek to raz, dwa czy jako sprzedawca musi klientom za przeproszeniem w d*pę włazić żeby był ze wszystkiego zadowolony, trzy kultura ,uśmiech itd działa w obie strony. Dlaczego ,,klienci" ciągle narzekają na sprzedawców (owszem wyjątki się zdarzają) wymagania jakby co najmniej helikopter kupowali a nie spożywkę czy bibeloty. Piszę tak bo od lat pracuję w handlu staram się być miła , pomocna bo ogólnie z natury taka jestem ale to co klienci czasem odwalają to ludzkie pojęcie przechodzi. Więcej kultury również ze strony klientów a proszę uwierzyć od razu obie strony poczują się lepiej. Na marginesie sprzedawcom też należy się szacunek a nie tylko pretensje i darcie....... buzi. Swoje frustracje proszę wyładowywać gdzie indziej a nie na Boga winnych pracowników. Po za tym jak ktoś pracuje po 10-12 godzin obsługuj setki ludzi dziennie, przepraszam ale ciężko przez tyle godzin mieć banana na twarzy więc proszę też o wyrozumiałość. Dziwne że sprzedawców tak się czepiają, ale nikt nie wspomni że od lat szczególnie Panie które pracują czy na poczcie, czy w Zusie czy innych urzędach to bez kija nie podchodź i co im wolno źle innych traktować???
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt masz porównanie jak nie wiem co ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia wyssana z palca. Jestem stałym klientem żabki w Baninie i moje odczucia się pozytywne. Robię również zakupy w Gdyni w żabkach więc mam porównanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ogólnie żabki to śmietnik z wybranym asortymentem i często starymi produktami, a ta w Baninie to dramat wśród "śmietników"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mnie to tylko denerwuja te ich daszki. Ciagle musza je poprawiac bo spadaja a pozniej wedline pakują. Po co to? To juz nie te czasy!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem, ale mnie zawsze uczyli, że jeśli gdzieś się wchodzi to mówi się dzień dobry. A nie odwrotnie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zmień sklep, dzielnice i walnij się w czwrep i przestań hejtowac
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadza się. I wiecznie waga nie starowana lub nie ta wędlina na etykiecie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo te panie są bardziej zajęte plotkowaniem i pogaduszkami o swoich prywatnych sprawach niż klientem.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sklep zawsze pełny, towaru nie brakuje. Obsługa naprawdę bardzo miła, jak nikogo nie ma można postać i porozmawiać. Nie rozumiem o co chodzi panu piszącemu wątek:) Tylko gdzie ta śliczna brunetka?:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w Xavierze -dział mięsny zawsze mówię Dzień dobry , natomiast panie tam pracujący nigdy pierwsze. A przychodzę tam od 2 lat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Bylem w zabce przy ul. Borowieckiej wczoraj gdzie zostalem powitany, mile obsłużony i pozegnany. Nawet pan zaproponowal mi wieksze chipsy w tanszej cenie. Obsluga dla mnie 10/10. Gosc piszacy watek na kreske pewnie nie dostal stad ten temat :D hehe
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ci sprzedawcy mają się nie denerwować jak większość klientów podczas zakupów rozmawia przez telefon. Porażka.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łapiesz ironię? To było właśnie do typka, który obraził ekspedientkę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żadasz tego od sprzedawcy czy klienta?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
" Dobry wieczor, dziekuje, prosze, dobranoc " czego chciec wiecej ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdzie wasza kultura? Jak mozna tak chamsko kogos obrazac? Wy za to wygladacie jak ken i barbie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo kolor włosów nie ten
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

I odchudzić bo się Państwu nie podoba grubsza.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry