Widok

Żabka Banino

Muszę przyznać że jestem nie zadowolony z obsługi sklepu sieciowego Żabka w Baninie. Gdzie zniknęła ta miła obsługa co była kiedyś ?. Teraz jest jedynie pani szefowa, która jest bardzo chamska dla klientów, co idzie wbrew zasadzie nasz klient nasz pan.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13

No i co w związku z tym?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zmień sklap
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludziom to się w tyłkach poprzewracalo. Sprzedawca też człowiek a klient czasem też jest niemiły i wymaga miłej obsługi.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

a czy jest na świecie Żabka w której obsługa nie zachowuje się jakby klient jej przeszkadzał... myślałem że to przychodzi razem z franczyzą ;D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja byłem 2-3 dni temu i był młody chłopaczek. Na obsługę to bym nie narzekał, ale towar jakby mniej różnorodny niż w innych żabkach (zapewne przez wielkość lokalu).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to straszne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak zyć? jak dalej żyć?

Krótko :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak klientowi słoma z butów i błoto na podeszwie :-)
A my jesteśmy zadowoleni. Ostatnio trafiamy zawsze na takiego miłego młodego Pana. Jak czyta to pozdrawiamy :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie było jej w sklepie byś wylał jej swe żale tylko tu płaczesz ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znam 3 żabki w Gdańsku gdzie obsługa jest gites, jak by był ranking żabek to by dostały łapkę w górę :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zauwazyc mozna jedno facet piszacy na forum o takich sytuacjach nie ma jaj. Nie zdziwilbym sie gdyby napisala jakas kobieta... Ale facet... Totalna żenada. Gdybym to ja mial takich upierdliwych klientow ktorzy nosza d*py wyzej niz glowy to z pewnoscia reagował bym jak sprzedawcy. Na szczescie nie mam doczynienia z handlem. I wspolczuje ludzia ktorzy musza znosic zachowania i humory obcych im ludzi. Az z ciekawosc pojade dzis do popularnej zabki. Sprawdzic jaka to nie mila obsluga tam pracuje. Takze pewnie jeszcze tu zabawie. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety w handlu jest coraz gorzej z kulturą klienta. Niedługo sprzedawca będzie musiał jak japończyk kłaniać się w pas przy dzień dobry i do widzenia... Pieniądz psuje ludzi...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

I odchudzić bo się Państwu nie podoba grubsza.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo kolor włosów nie ten
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie wasza kultura? Jak mozna tak chamsko kogos obrazac? Wy za to wygladacie jak ken i barbie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
" Dobry wieczor, dziekuje, prosze, dobranoc " czego chciec wiecej ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żadasz tego od sprzedawcy czy klienta?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

do góry