Widok

Żabka

Większego idiotyzmu nie widziałem jak te barierki poprostu gratulacje dla inicjatora czyli zapewne właściciela budynku żabki, debilizm i głupota jak widać są zaraźliwe a banino schodzi na psy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21
Banińskie gwiazdy i królowie życia parkują gdzie chcą i jak chcą, gdyby mogli to nawet do sklepu by wyjechali swoimi powozami, dlatego nie dziwię się że trzeba to bydło ograniczać barierkami i nie tylko
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 3
Całe szczęście że na większych baninskich parkingach nie ma cyrków,i mogę swoją E46 kręcić bączki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

A co, parking jest za daleko? Nie rozumiem w czym te barierki przeszkadzają.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
Całe szczęście te barierki się pojawiły. Chociaż twierdzę ciągle, że za mało ich. Bo teraz ludzie parkują na przejściu dla pieszych.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja nie widziałem większego idioty ;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Barierki są własnością Gminy, która prosi o zgłaszanie jej miejsc, w których takie barierki miałyby stanąć. Właściciela budynku proszę z ich pojawieniem się nie mieszać. Barierki będą po całości, będzie można wjechać wjazdem na parking przy Północnej i wyjechać wyjazdem przy Borowieckiej k. wejścia do Pięknego Domu, parkowanie równoległe wzdłuż barierek na działce budynku i każdy pod sklepem będzie mógł się zatrzymać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Schodzi na psy bo się tacy ludzie jak ty tu wprowadzają co im nawet barierki przeszkadzaja. Na sile sobie problemow szukacie żeby tylko coś na forum napisać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Problem istnieje bo nie wszyscy kierowcy potrafią odróżnić chodnik od parkingu.
Za dwa miesiące do ruchu zostanie oddana Tuchomska i tam dopiero zobaczycie
co to znaczy" kreatywność " dowozicieli dzieci. Już teraz nie przeszkadzają im koparki
i błoto budowlane. Najważniejsze, aby podjechać jak najbliżej portierni.
To chyba jakiś rodzaj współzawodnictwa?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co parking za daleko???
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja bym je przesunął bliżej drogi bo teraz ludzie parkują juz na chodniku... dramat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Burmistrz czeka na fotki takich delikwentów. A jeżeli parkują w pobliżu przejściia to także policja powita takie zdjęcia z radością.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Raczej nie myślący baran , który potrzebuje parkować pod drzwiami Żabki. Bardzo dobrze. To się popisałeś i wyszła Ci słoma z butów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ta... dziś o 8.45 na chodniku/ścieżce przed żabką zaparkował radiowóz panów Policjantów. Centralne za znakiem przejście, na przejściu. A to to komu zgłosić? Dwóch policjantów - dwa tigery z żabki - pewnie ważna sprawa służbowa.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takich spoleczniakow lewackich jak Ty kiedyś na Syberię się wywozilo.. zajmij się sobą a nie Policją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Burmistrz tylko napisał, że czeka na fotki (zbliżają się wybory trzeba udawać że coś się robi) - nic nie robi po zgłoszeniu kierowców piratów. Odmawia wszczęcia postępowania. Sprawdzone w praktyce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwazam, ze te barierki to porazka.. Ludzie beda parkowac na chodniku, dziwie sie dlaczego wlasciciele tego budynku nie zakewstionowali tych barierek w odpowiedni sposob. Masakra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

D*py za ciezkie? Trzeba parkowac pod samymi drzwiami? Moze pora zrec mniej slodyczy to z parkingu bedzie lzej sie przejsc. Co za leniwi ludzie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety, te barierki nie są przy samej jezdni, więc głupie ci*le parkują teraz na tym nowym czerwonym chodniku i to często na przejściu dla pieszych. Niby policja mogłaby ten temat ogarnąć mandatami ale widząc ich słabe działania w Baninie, to nie liczę na nich. Niezłą wiochę odwalają Ci kierowcy... Na tym chodniku przydałyby się jakieś automatyczne przebijaki opon, to może niektórzy by się nauczyli parkować, bo na parkingu przy Żabce jest dużo miejsca. Tłumaczenie, ze wjazd na parking jest dziurawy do mnie nie przemawia, bo skoro ktoś mieszka w Baninie, to wie, że ten wjazd na parking jest jedną z najrówniejszych dróg prywatnych w naszej wiosce.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

przeciez milicja tez prakuje na tym chodniku...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale Ty nie jesteś Policja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Milicji już nie ma od prawie 30 lat. I się ciesz bo za taką uwagę od Milicji porządnie palowanie byś dostał po czym przeprosił spuścił głowę i poszedł do swojego szeregowca udawać że masz dom

Gmina wykonala na swoim terenie barierki. JAKI WPLYW MA NA TO WLASCICIEL?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do puki pseudo kierowcy będą bezkarnie parkować na chodnikach to będą powstawać takie bariery.
Wyglądają szpetnie ale zniszczony chodnik czy ścieżka rowerowa będzie musiała być naprawiona
z podatków gminy Żukowo.
Nie rzadko tu gdzie stoją bariery parkowały samochody dostawcze.
Bo Panie czy Panowie tylko na chwileczkę zajęli przestrzeń dla pieszych.
Wyobraźcie sobie jakby na Północnej czy Borowieckiej albo niebawem
na Tuchomskiej piesi i rowerzyści korzystali by masowo z drogi dla pojazdów.
Zamiast po chodniku chodzili by po ulicy.
Agresja, klaksony i pewnie obelgi natychmiast zostały by zastosowane.
Ta więc bariery spełniają rolę ochronną strefy dla pieszych i rowerzystów.
Kolejnym orężem będą mandaty i sprawy sądowo-odszkodowawcze za niszczenie
infrastruktury drogowej.
Ciekawe czy taki kierowca jak staje się pieszym przejdzie obojętnie obok pojazdu
który zajmuje mu cały chodnik?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Leniwy cham nie zrozumie. Wlepić mandat , raz i drugi . Dzicz się wprowadziła

Wlasciciel zawsze ma prawo wypowiedziec sie nt inwestycji na dzialce sasiedniej. Tylko tutaj wlasciciel sie nie popisal w mysleniu bo gdyby ogarnal temat i zaproponowal/wniosl swoje uwagi to barierki moglyby stac tak jak ktos inteligentny wyzej pisal przed chodnikiem..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wypowiadam się w inteligenty sposób :-), gdyby barierki stanęły na chodniku nie spełniałby on norm bezpieczeństwa - nie miałby odpowiedniej szerokości. Nie mieliśmy żadnego wpływu na pojawienie się barierek jak już wyżej napisaliśmy. Prosimy parkować na parkinku przed paczkomatem, wyjazd z parkingu możliwy jest też w stronę Borowieckiej. Gmina uważa, że te 2 wjazdy są wystarczające. Tyle w temacie i nie ma co już rozdrapywać co mogliśmy a czego nie mogliśmy. Mamy za to asfalt zamiast dziurawej drogi pełnej kurzu. Lepiej chyba się przejść do sklepu kawałek niż grzęznąć w błocie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

w ktorym miejscu jest wyjazd z parkingu na Borowiecka?

Obok drogerii
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

auta mogłyby przestać parkować na wyjeździe, to może ludzie częściej by z niego korzystali. Może znak postawić 'wyjazd' lub 'zakaz parkowania' ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy jeszcze nie widziałem aby stało na wjeździe auto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja ostatnio widziałam jak sam.wlasciciel tam stal na tym niby wyjezdzie bialym autem i rozpakowywal towar. Tak wiec pytam gdxie ten wyjazd?;/

Ja stawiam na chodniku. Wprowadziłem się tutaj w czasie kiedy mieszkales w bloku z szarej płyty i cieszyłeś się że masz mieszkanie. Nie było wtedy problemu z parkowaniem gdziekolwiek. Cisza i spokój. Miejscowość domków jednorodzinnych. Do czasu aż tacy jak Ty się wprowadzili. Posprzedawali swoje śmierdzące mieszkania powprowadzali do szeregowców tzw czworaków i udają że mają domy. Haha. A teraz najwięcej do powiedzenia mają. Wy jesteście przyczyną wszelkich problemów w Baninie. Plebs.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Uspokój się trochę człowieku, stawiasz na chodniku, bo widocznie nie potrafisz parkować i masz gdzieś ludzi np. matki z dzieckiem w wózku. Myślenie nie jest Twoją mocną stroną, ale jesteśmy z Tobą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

NS, potuptaj do rolników i nawrzucaj im jaki ty jesteś nieszczęśliwy że odważyli się sprzedać swoje pola deweloperom
Spójrz na siebie. Kogo widzisz.?
Ej Polo, której odpowiedzi dotyczy Twoja wypowiedź? ;-)
Autora

yyy, ale wreszcie jest gdzie konia pod budynkiem uwiązać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

skad sie biora takie pajace, staja pol auta na chodniku, pol na drodze na przeciwko wejscia do zabki a parking caly pusty
na ulicy nie mozna sie minac 2 autami, bo taki łoś sobie parkuje...zenada
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak łoś to znaczy, że dzicz z mazurskiej i podlaskiej puszczy

Wody brak, auta blokują chodnik i na dodatek buractwo kosiarką w niedziele wku...a
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak żyć...

Bylem dzis po paczke w paczkomacie i następnym razem zaparkuje na chodniku. Ten parking to najbardziej zaniedbany parking jaki kiedykolwiek widziałem. Dziura na dziurze i wielkie śmietnisko przy paczkomacie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Powód nie domaga? Następnym razem zaparkuj na ulicy. Masz problem...

Wychowaj dziecko, jeśli masz, żeby nie rzucało śmieci tam gdzie stoi tylko wrzuciło do kosza w Żabce, a nie będziesz musiał na nie patrzeć. Co dziur z tego co mi wiadomo, wkrótce dużo się tam zmieni.

Sprecyzuj co się zmieni proszę

Zlikwiduja żabke?

Nie mam dzieci. A smieci jak juz są to chyba trzeba je pozbierać a nie czekac aż sie rozłożą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .

do góry