Widok

Żabka

Większego idiotyzmu nie widziałem jak te barierki poprostu gratulacje dla inicjatora czyli zapewne właściciela budynku żabki, debilizm i głupota jak widać są zaraźliwe a banino schodzi na psy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21

Nie mam dzieci. A smieci jak juz są to chyba trzeba je pozbierać a nie czekac aż sie rozłożą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zlikwiduja żabke?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprecyzuj co się zmieni proszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wychowaj dziecko, jeśli masz, żeby nie rzucało śmieci tam gdzie stoi tylko wrzuciło do kosza w Żabce, a nie będziesz musiał na nie patrzeć. Co dziur z tego co mi wiadomo, wkrótce dużo się tam zmieni.

Powód nie domaga? Następnym razem zaparkuj na ulicy. Masz problem...

Bylem dzis po paczke w paczkomacie i następnym razem zaparkuje na chodniku. Ten parking to najbardziej zaniedbany parking jaki kiedykolwiek widziałem. Dziura na dziurze i wielkie śmietnisko przy paczkomacie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

jak żyć...

Wody brak, auta blokują chodnik i na dodatek buractwo kosiarką w niedziele wku...a
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak łoś to znaczy, że dzicz z mazurskiej i podlaskiej puszczy

skad sie biora takie pajace, staja pol auta na chodniku, pol na drodze na przeciwko wejscia do zabki a parking caly pusty
na ulicy nie mozna sie minac 2 autami, bo taki łoś sobie parkuje...zenada
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

NS, potuptaj do rolników i nawrzucaj im jaki ty jesteś nieszczęśliwy że odważyli się sprzedać swoje pola deweloperom

Uspokój się trochę człowieku, stawiasz na chodniku, bo widocznie nie potrafisz parkować i masz gdzieś ludzi np. matki z dzieckiem w wózku. Myślenie nie jest Twoją mocną stroną, ale jesteśmy z Tobą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja stawiam na chodniku. Wprowadziłem się tutaj w czasie kiedy mieszkales w bloku z szarej płyty i cieszyłeś się że masz mieszkanie. Nie było wtedy problemu z parkowaniem gdziekolwiek. Cisza i spokój. Miejscowość domków jednorodzinnych. Do czasu aż tacy jak Ty się wprowadzili. Posprzedawali swoje śmierdzące mieszkania powprowadzali do szeregowców tzw czworaków i udają że mają domy. Haha. A teraz najwięcej do powiedzenia mają. Wy jesteście przyczyną wszelkich problemów w Baninie. Plebs.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Milicji już nie ma od prawie 30 lat. I się ciesz bo za taką uwagę od Milicji porządnie palowanie byś dostał po czym przeprosił spuścił głowę i poszedł do swojego szeregowca udawać że masz dom

Ale Ty nie jesteś Policja.

Takich spoleczniakow lewackich jak Ty kiedyś na Syberię się wywozilo.. zajmij się sobą a nie Policją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Autora
Ej Polo, której odpowiedzi dotyczy Twoja wypowiedź? ;-)

yyy, ale wreszcie jest gdzie konia pod budynkiem uwiązać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja ostatnio widziałam jak sam.wlasciciel tam stal na tym niby wyjezdzie bialym autem i rozpakowywal towar. Tak wiec pytam gdxie ten wyjazd?;/
do góry