Widok

Żabka

Większego idiotyzmu nie widziałem jak te barierki poprostu gratulacje dla inicjatora czyli zapewne właściciela budynku żabki, debilizm i głupota jak widać są zaraźliwe a banino schodzi na psy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21

przeciez milicja tez prakuje na tym chodniku...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Leniwy cham nie zrozumie. Wlepić mandat , raz i drugi . Dzicz się wprowadziła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wlasciciel zawsze ma prawo wypowiedziec sie nt inwestycji na dzialce sasiedniej. Tylko tutaj wlasciciel sie nie popisal w mysleniu bo gdyby ogarnal temat i zaproponowal/wniosl swoje uwagi to barierki moglyby stac tak jak ktos inteligentny wyzej pisal przed chodnikiem..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wypowiadam się w inteligenty sposób :-), gdyby barierki stanęły na chodniku nie spełniałby on norm bezpieczeństwa - nie miałby odpowiedniej szerokości. Nie mieliśmy żadnego wpływu na pojawienie się barierek jak już wyżej napisaliśmy. Prosimy parkować na parkinku przed paczkomatem, wyjazd z parkingu możliwy jest też w stronę Borowieckiej. Gmina uważa, że te 2 wjazdy są wystarczające. Tyle w temacie i nie ma co już rozdrapywać co mogliśmy a czego nie mogliśmy. Mamy za to asfalt zamiast dziurawej drogi pełnej kurzu. Lepiej chyba się przejść do sklepu kawałek niż grzęznąć w błocie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

w ktorym miejscu jest wyjazd z parkingu na Borowiecka?

Obok drogerii
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

auta mogłyby przestać parkować na wyjeździe, to może ludzie częściej by z niego korzystali. Może znak postawić 'wyjazd' lub 'zakaz parkowania' ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy jeszcze nie widziałem aby stało na wjeździe auto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Spójrz na siebie. Kogo widzisz.?

Ja ostatnio widziałam jak sam.wlasciciel tam stal na tym niby wyjezdzie bialym autem i rozpakowywal towar. Tak wiec pytam gdxie ten wyjazd?;/

yyy, ale wreszcie jest gdzie konia pod budynkiem uwiązać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ej Polo, której odpowiedzi dotyczy Twoja wypowiedź? ;-)
Autora

Takich spoleczniakow lewackich jak Ty kiedyś na Syberię się wywozilo.. zajmij się sobą a nie Policją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale Ty nie jesteś Policja.

Milicji już nie ma od prawie 30 lat. I się ciesz bo za taką uwagę od Milicji porządnie palowanie byś dostał po czym przeprosił spuścił głowę i poszedł do swojego szeregowca udawać że masz dom

Ja stawiam na chodniku. Wprowadziłem się tutaj w czasie kiedy mieszkales w bloku z szarej płyty i cieszyłeś się że masz mieszkanie. Nie było wtedy problemu z parkowaniem gdziekolwiek. Cisza i spokój. Miejscowość domków jednorodzinnych. Do czasu aż tacy jak Ty się wprowadzili. Posprzedawali swoje śmierdzące mieszkania powprowadzali do szeregowców tzw czworaków i udają że mają domy. Haha. A teraz najwięcej do powiedzenia mają. Wy jesteście przyczyną wszelkich problemów w Baninie. Plebs.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Uspokój się trochę człowieku, stawiasz na chodniku, bo widocznie nie potrafisz parkować i masz gdzieś ludzi np. matki z dzieckiem w wózku. Myślenie nie jest Twoją mocną stroną, ale jesteśmy z Tobą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

NS, potuptaj do rolników i nawrzucaj im jaki ty jesteś nieszczęśliwy że odważyli się sprzedać swoje pola deweloperom

skad sie biora takie pajace, staja pol auta na chodniku, pol na drodze na przeciwko wejscia do zabki a parking caly pusty
na ulicy nie mozna sie minac 2 autami, bo taki łoś sobie parkuje...zenada
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry