Widok

Żabka w Bojanie

Witam, czy ktos wie czy jest szansa na powstanie sklepu żabka na terenie Bojana? Bo obecnie chyba nie ma zadnego prywatnego sklepu otwartego w niedziele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Między Fredem a Dinem - widać już budowę

Jak przeczyta to Mateuszek tzw. "Pinokio" to na pewno się tym problemem zajmie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Problem z sieciówkami jest taki, że wypierają resztki małego biznesu. Może w tych lokalnych sklepikach jest nieco drożej, ale jednak to zupełnie inne doświadczenie zakupów. Dbajmy o to co mamy zanim staniemy się klonem każdej innej mieściny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardzo dobrze Pani powiedziała , klucz tkwi w słowie "dostaje " . Uczy dziecko, że obojętnie co by zrobiło, jak by postępowało , jakim człowiekiem by było , to mu "się należy ". I dostaje . Takie niestety teraz czasy , ale jak widać od mała uczymy postawy roszczeniowej .
To tak obok Żabki ... bo teoretycznie nie ma to nic wspólnego z tematem , ale jak widać tylko teoretycznie .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepiej w Koleczkowie niech zrobia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Że gdzie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co ty za bzdury gadasz? Nie będzie bo za mało ludzi dookoła mieszka, szybciej zrobią w bojanie, rossmann ma duże wymogi, wiem bo pracowałam w Chwaszczynie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A to ciekawe bo ja słyszałem że tam za mało osób mieszka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pepco i Rossmann
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Kielnie koło biedronki będą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Właśnie! Sami koneserzy !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na szczęście w Bojanie nie ma pijaków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

pod żabką zawsze kultura
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No ale i znajda się przeciwnicy tego bo będzie hałasować pod moim bliźniakiem lub zacznie się ruch na mojej ulicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pani Kasiu to byłoby wspaniałe

Dokładnie ja czekam na pepco i rosmann w bojanie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niech Państwo mówią co chcą ale i tak żabka będzie miała spory utarg i stałych klientów. Komu się nie podoba niech chodzi do innych sklepów. Powinien być większy wybór w Bojanie w końcu wies się rozrasta więc i konkurencją niech będzie większa. Konsument musi mieć wybór. A co Państwa obchodzi ile ktoś wyda to jego sprawa. Nie ukrywajmy jest sporo ludzi w Bpjanie którzy mają spore pieniądze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Od tego jest szkoła, za coś tym nauczycielom płaca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zapewniam Panią ze to nic dziecko nie nauczy - nie w obecnej kulturze opartej wyłącznie na tym jak tu szybko skonsumować otrzymane pieniądze . Ja osobiście stawiam na edukacje moich dzieci i przeznaczam na to nie tylko to magiczne 500+ ale znacznie więcej bo to jest coś czego im nikt nie zabierze w odróżnieniu od tony cukru aplikowanego bez kontroli rodziców ( w postaci lizaków za 5 zł i innych badziewi)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jaki kryzys, bo chyba coś przegapiłam, czekam na 800+
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Bojano

Szkoła w Bojanie (3 odpowiedzi)

Szkola nie wyrabia z ilością uczniów i dzieci mają zajęcia do 18 uważam, ze to jest chore o gmina...

do góry