Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agnieszka Sz. - ocena Gorąco polecamy każdemu ESEN Studio! W naszym mieszkaniu Panowie wykonali...
~Agnieszka Sz.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 30 października 2025

Paweł - ocena Uczciwie polecam! Bardzo dokładnie wykonana praca, solidnie, czysto i...
~Paweł
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 7 października 2025

Piotr - ocena Wymiana frontów i części szafek wraz z nową wyspą w kuchni i wyszło tak jak...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 25 września 2025

Rafał - ocena Wykonywali mi szafę na wymiar w Trójmieście (Gdańsk). Bardzo rpofesjonalnie...
~Rafał
-

dodano: 24 września 2025

Monika Sawicka, Nika Studio - ocena Najlepsza współpraca stolarska, jaką miałam ever! Polecam z całego serca....
~Monika Sawicka, Nika Studio
-

dodano: 12 września 2025

Asia - ocena Pan Gabryś niesamowita precyzja kuchnia wykonana idealnie!!! Przede...
~Asia
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 28 sierpnia 2025

barbaragoc@o2.pl - ocena Profesjonalna aranżacja wnętrz. Godne polecenia.
~barbaragoc@o2.pl
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 8 sierpnia 2025

Karolina - ocena Zabudowa wykonana szybko i w terminie. Projektant uwzględnił wszystkie moje...
~Karolina
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 4 sierpnia 2025

Havoc - ocena Wszystko poszło sprawnie. Firma jest elastyczna, obsługa uprzejma. Meble...
~Havoc
-

dodano: 1 sierpnia 2025

Alicja i Kevin - ocena Zamawialiśmy bardzo dużą szafę do garderoby bo aż ponad 3m wysokości i...
~Alicja i Kevin
-

dodano: 27 lipca 2025

maciej m. - ocena Profesjonalne podejście, wielka precyzja, fachowość i duża wyobraźnia pana...
~maciej m.
-

dodano: 23 lipca 2025

Marta K. - ocena Firma wykonała kuchnię oraz szafę w korytarzu. Realizacja bardzo sprawna i...
~Marta K.
-

dodano: 15 lipca 2025

Aleksandra - ocena Profesjonalne podejście - level master. Czułam się zaopiekowana, słuchana i...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 1 lipca 2025

Kupująca - ocena Firma ESEN Studio gwarantuje profesjonalną obsługę i pomoc w wyborze mebli....
~Kupująca
-

dodano: 25 czerwca 2025

Joanna - ocena Minęło już kilka miesięcy od czasu zakupu szafy w firmie Komandor i cały czas...
~Joanna
-

dodano: 23 czerwca 2025

Andrzej - ocena ESEN Studio zrealizował w 100 % projekt kuchni autorstwa Pani Moniki...
~Andrzej
-

dodano: 12 czerwca 2025

Robert - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić bardzo rzetelnie i profesjonalnie wykonane...
~Robert
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 29 maja 2025

Anna - ocena Profesjonalizm, dokładność i terminowość to tylko niektóre z cech, które...
~Anna
-

dodano: 28 maja 2025

WS - ocena Polecam ! meble wykonane solidnie, zgodnie z ustaleniami i na czas. Świetna...
~WS
-

dodano: 17 maja 2025

Kuchnia Masakra nie polecam,obsługa jak i realizacja zlecenia pozostawia wiele do i...
~Klient
-

dodano: 16 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry