Widok
Zabudowy na wymiar dla każdego!
"Zmora" - czyli skosy :) u nas były chyba największe i w każda możliwą stronę, a miała tam być zabudowa- garderoba dla nastolatki, więc kolejna "zmora" w dodatku z lustrem :) i regałem na książki. Wykonanie już na poziomie projektu wyglądało super, ale samo wykonanie... pokój córki pokazujemy na końcu bo rozwiązanie i sama zabudowa jest tak genialna, że przyćmiewa całą resztę :)
A mamy jeszcze jedną garderobę wykonaną przez Pana Marka również wspaniała i przemyślaną z miejscem na buty, torebki, spodnie i cudnym dodatkiem, który sobie wymarzyłam :)
Kończąc już moją opnie o wykonanej pracy, potwierdzam, że po każdym dniu jest zostawiony porządek a cierpliwość Pana Marka jest anielska, do mojego szybszego mówienia niż myślenia! polecam!
A mamy jeszcze jedną garderobę wykonaną przez Pana Marka również wspaniała i przemyślaną z miejscem na buty, torebki, spodnie i cudnym dodatkiem, który sobie wymarzyłam :)
Kończąc już moją opnie o wykonanej pracy, potwierdzam, że po każdym dniu jest zostawiony porządek a cierpliwość Pana Marka jest anielska, do mojego szybszego mówienia niż myślenia! polecam!
Moja ocena
MWR F.U.H.
kategoria: Zabudowy, meble na wymiar
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
terminowość: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6