Widok

Zaczepiacze w tunelu obok Riviery

W tunelu pod torami na Wzgórzu Św. Maksymiliana w okolicy peronu SKM i na drodze do Riviery stoją w ciągu dnia nachalni młodzi ludzie z teczkami i jakimiś puszkami. Są na tyle nachalni, że jeden z nich dziś prawie na mnie wszedł, sprawiał wrażenie, że chce mnie pociągnąć za torbę by mnie zatrzymać. Czy nie da się ich konkretnie przepędzić? Gdzie jest policja? Tak, w galerii ale to co się ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio w długim przejsciu w Rivierze szło dwóch policjantów. A w tym nazwijmy to tunelu za ławka leżał bezdomny,czuć było w całym przejsciu. Ale nawet żaden z nich nie zareagował.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tutaj ostrzegam innych forumowiczów

A jak zgłosić policji skoro jest zajęta spisywaniem ludzi bez maseczek w galerii
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13

Tam to zawsze najbardziej nachalni zawodnicy - 3 razy powiesz że nie jesteś zainteresowany a on dalej swoje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

W d*pę kopnij drugim razem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za co policja ma ich ukarać lub zatrzymać, ze chcą porozmawiać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mieli go wziasc do domu, ty możesz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

No tak. Wszyscy policjanci są zajęci i biedak nie może nic zgłosić. Obstawiam, że dostałeś mandat za brak maseczki i teraz wyładowujesz swoje frustracje na forum...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jeżeli pracownicy galerii tego nie zgłosili, to dlaczego mieli go zabierać? Obiekt jest prywatny, chłop spał a to jeszcze nie przestępstwo.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okropni są, nachalni, rzucają jakieś niby zabawne zaczepki, żałośni naciągacze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Się mówi takim od razu

spitalaj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie można leżeć? Odwal siw
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokladnie we wrzeszczu

We wrzeszczu pod baltycka tak samo . Gość wykrzykuje stac to jest napad ! A potem mowi ze żartował i zbiera na dzieci . Ktoś go powinien położyć spac na 2 godziny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry