Widok

Żadna rewlweacja

Po raz kolejny przekonałem się, że nie warto czytać opinii. Restauracja powiedziałbym niżej niż średnia. Jakość potraw nie zachwyca. Porcje małe w opinii mojej i mojej rodziny. Ceny zbyt wygórowane. Wystrój jak w remizie strażackiej.
Moja ocena
Gold Town kategoria: Restauracje
obsługa: 5

menu: 4

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowni Państwo, jako odpowiedź na Państwa komentarz, wyjaśniam, co następuje: są granice, nieprzekraczalne, co Państwo uczyniliście, nazywając wystrój naszej restauracji remiza strażacka, w sytuacji, kiedy posiadamy stałe grono klientów i tego, co nasza restauracja stawia do dyspozycji konsumentów, dotyczących naszych wyrobów. Ponieważ skupiliście się Państwo najbardziej nad jakością potraw, ich wielkości i cen, zajmujemy w takiej sytuacji postawę, że jeszcze taki się nie urodził, który wszystkim by dogodził. Serwowane w naszym lokalu potrawy są skalkulowane według najwyższych standardów stosowanych w gastronomii i zazwyczaj nasi klienci otrzymują więcej, niż by się spodziewali. Jeżeli serwowane przez nas porcje potraw i powiązanych z tym cenami, nie wyczerpują poziomu Państwa oczekiwań, dziękujemy Państwu za czas, kiedy byliście naszymi klientami i życzymy sukcesów i satysfakcji z innymi niż my operatorami gastronomii. Z szacunkiem i poważaniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry