Widok
Zadowolona mama
Do Pani Kasi trafiłam ze swoim, wówczas 3,5 letnim synem po fatalnej przedszkolnej diagnozie logopedycznej. Okazało się że aż tak źle nie jest (tzn. syn nie jest opóźniony w rozwoju i ma standardową wadę wymowy ,która dotyka większości dzieci) ale trzeba popracować nad ręką a przy tym okiełznać jego impulsywność i przekorność. Pani Kasia wykazała się olbrzymią cierpliwością, wytrwałością i pomysłowością. Widać że to osoba z powołaniem do tej naprawdę ciężkiej pracy. Syn szybko „złapał” o co chodzi z poprawnym trzymaniem języka,po kilku zajęciach zaczął mi chętniej rysować i pisać swoje literki, a teraz –po siedmiu miesiącach-rysowanie sprawia mu wielką frajdę i mówi czysto i wyraźnie, szuka nawet trudnych słów by wyćwiczyć język,często naśladuje Panią Kasię którą bardzo lubi. Oprócz tego w trakcie zajęć co rusz wyskakują nowe niuanse o których nie miałam pojęcia, a nad którymi trzeba popracować teraz by dziecko nie miało potem problemów w szkole z np. pisaniem ze słuchu. Z czystym sumieniem polecam Panią Kasię, jako specjalistkę od zajęć logopedycznych, terapii ręki i ogólnego rozwoju społeczno- poznawczego dziecka.
Moja ocena
Centrum Terapii Neurologopedycznej
kategoria: Logopedzi
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6