Widok
Zadowolona!
Jestem bardzo zadowolona z zabiegow ultra duet w waszym salonie. Mam porownanie z innymi gdanskimi salonami, w jednym zostalam poparzona juz sama proba. Pani Milena jest doswiadczona I bardzo dokladnosc! salon czysty, a ceny przystepne. Jestem po 2im zabiegu, I mysle, ze ponizsze dwie opinie to konkurencja.. Jesli kogos nie bolalo to mu zazdroszcze, do tego Pani Milena zapisuje po kazdym zabiegu naterzenie lasera I zwieksza jesli tylko moze. Po 1szym razie przez 3 mies nie rosly mi wlosy, a potem bylo ich mniej, choc to prawda, ze kazdy reaguje inaczej, ja nie moge doczekac sie efektow. Dziekuje, pozdrawiam I polecam.
Moja ocena
Prestiż
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
To sie dopiero nazywa dobra reklama, tylko szkoda ze bez scislosci, po pierwszym zabiegu 3 miesiace przerwy ? Nikt by tego nie zalecil. Wzrost wlosa to czas kilku tygodni, a nie kilkunastu, wiec fizycznie nie jest mozliwe zeby po zabiegu wlosow nie bylo 3 miesiace bo zniszczone zostaja mieszki tylko tych ktore były wlasnie w fazie anagenu, a cala reszta radosnie wyrasta na nowo.
Ja na zabiegu byłam dzisiaj po raz pierwszy. Moją wadą było/jest nadmierne owłosienie w okolicach intymnych. Obsługę oceniam na najwyższym poziomie, depilacja wykonana bardzo starannie, bardzo miła obsługa. Na prawdę przed Panią Mileną można się otworzyć. Ból był, nie ukrywam. Porównywalny do depilacji zwykłym depilatorem, ale do zniesienia. Salon pięknie urządzony. Takie negatywne komentarze są wystawiane na pewno przez konkurencję. Polecam wszystkim, którzy mają dylemat który z salonów wybrać :)