Widok
Zadowolony , ale mam uwagi ...
Z myjni skorzystałem 11.12.2014 r . Uczciwie powiem , że moja ocena dotyczy usługi wykonanej przez jednego pracownika ( koleś chyba najstarszy z całej załogi ) . Umyte autko , nie mam zastrzeżeń . Cały czas stałem przed myjnią i obserwowałem jak myją auta . Może dlatego pracownik , który mnie obsługiwał przykładał się do pracy . Jednak to co widziałem na innych stanowiskach , gdzie kierowcy zostawiali auto , kluczyki i szli na zakupy woła o pomstę do nieba .
Piękny Passat wycierany irchą namaczaną na podłodze !!! Tak młody koleś zmył posadzkę , rzucił irchę i namaczał ją karcherem na posadzce . Nie muszę mówić jak wygląda potem lakier , kiedy dostanie się parę ziaren piasku . Gdybym to mi robił , ryj by miał obity bez względu na konsekwencje .
U mnie jednak było w prządku , auto po myciu wydmuchane powietrzem ( zamki , lusterka ) . No ale może trafiłem na porządnego pracownika .
Piękny Passat wycierany irchą namaczaną na podłodze !!! Tak młody koleś zmył posadzkę , rzucił irchę i namaczał ją karcherem na posadzce . Nie muszę mówić jak wygląda potem lakier , kiedy dostanie się parę ziaren piasku . Gdybym to mi robił , ryj by miał obity bez względu na konsekwencje .
U mnie jednak było w prządku , auto po myciu wydmuchane powietrzem ( zamki , lusterka ) . No ale może trafiłem na porządnego pracownika .
Moja ocena
Johnny Washer
kategoria: Myjnie ręczne
obsługa: 4
oferta: 4
jakość usług: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.2
* maksymalna ocena 6