Widok
Zadowolony klient Karol - ocena
Z Całego serca polecamy Pana Rafała Żurawskiego. Bardzo rzetelna, profesjonalna i konkretna osoba z ogromną wiedzą w swojej dziedzinie. Trafiliśmy do Pana Rafała z polecenia i z pewnością możemy go również polecić. Czuliśmy się zaopiekowani i spokojni, gdy mieliśmy różne pytania to zawsze otrzymaliśmy wyjaśnienie. Pan Żurawski poprowadził nas od punktu A do Z. Od poszukiwania mieszkania do samego odebrania kluczy. Gdybyśmy drugi raz mieli kupować mieszkanie to na pewno z Panem Rafałem Żurawskim.
Odpowiedź obiektu
Panie Karolu, serdecznie dziękuję za tak szczegółową i niezwykle miłą opinię!
Bardzo się cieszę, że mogłem towarzyszyć Państwu na każdym etapie zakupu mieszkania — od poszukiwań, przez wszystkie formalności, aż po odbiór kluczy. Ogromnie doceniam zaufanie, jakim mnie Państwo obdarzyli, oraz cieszę się, że mogliście czuć się spokojnie i bezpiecznie
podczas całego procesu.
Życzę Państwu wielu pięknych chwil w nowym mieszkaniu!
A jeśli kiedyś pojawi się potrzeba kolejnego zakupu — będzie mi bardzo miło ponownie Państwu pomóc.
Bardzo się cieszę, że mogłem towarzyszyć Państwu na każdym etapie zakupu mieszkania — od poszukiwań, przez wszystkie formalności, aż po odbiór kluczy. Ogromnie doceniam zaufanie, jakim mnie Państwo obdarzyli, oraz cieszę się, że mogliście czuć się spokojnie i bezpiecznie
podczas całego procesu.
Życzę Państwu wielu pięknych chwil w nowym mieszkaniu!
A jeśli kiedyś pojawi się potrzeba kolejnego zakupu — będzie mi bardzo miło ponownie Państwu pomóc.