Widok

Zadziorki (skórki) przy paznokciach?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny macie jakieś skuteczne sposoby na pozbucie się tego -pracuje przy środkach chemicznych i nie wiem co robić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też miałam takie skórki-zadziorki... koleżanka chemiczka stwierdziła, że to z powodu niedoboru witaminy E :) kupiłam i łykałam wit.A+E i faktycznie problem zniknął :D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Krejzolka, Trinda kupiła mi sympatyczna koleżanka z forum ;)
mieszka w Szwecji i tam kupiła :)
Ok. 60 zł

Ja mam ten sam problem - polecam cuticle and nails care massage firmy Sally Hansen (cała seria do pielęgnascji tej firmy jest super).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja po wielkich bojach kupiłam witamine A i wcieram
rewelacyjnie nawilza moje skórki i paznokcie sa błyszczace po niej

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na skórki bardzo dobra jest masc Sudocrem. posmarowac i poczekac az sie wchlonie. albo Maść Witaminowa.też jest bardzo dobra i tak samo sie z nia obslugiwac.
i czeste uzywanie dobrego! kremu do rak. np, nivea soft do rak, albo ziaja z ekstraktem z bawełny.
mi to bardzo bardzo pomoglo.
a ja do skórek lubie bardzo krem do skórek firmy Avon jest super , jestem z niego bardzo zadowolona , można go urzywać na lakier do paznokci to jego zaleta
moim ulubionym specyfikiem jest olejek pielegnacyjny z YR - stosuję go jako kąpiel dla wzmocnienia paznokci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rzeczywiście olejek rycynowy może okazać się bardzo skuteczny. Polecam artykuł na ten temat http://zdrowepaznokcie.wzorki.pl/Artykuly/Stosowanie-oleju-rycynowego-na-paznokcie.html Może komuś się przyda!