Widok

Zagadka @_@

CO to jest?? o_O

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prezerwatywy
kieliszki
lejki?
image
nieee ^_^
20 sekund pracy z przegladarka i zagadka rozwiazana

http://www.papilot.pl/ginekolog/10597/Kubeczek-menstruacyjny-tak-czy-nie/3.html

...

aczkoliwek zaskakuje mnie u Halewicza spektrum jego zainteresowan

jak nie pis, to ginekologia
to była zagadka retoryczna - na tym forum toczyła się w tej materii dyskusja...
Obrzydlistwo @_@
No obrzydlistwo...feee...tego kobieta nie mogła wymyśleć.
Mało powiedziane...
No ja tak coś czułem, że to dla babów, szukałem w temacie laktacji i antykoncepcji ale takie ekstremum jak kubeczek menstruacyjny nie przyszło mi do głowy. Zastanawia mnie po kiego czorta to ma takie jasne kolory i jest półprzezroczyste? Żeby co? Żeby można było z boku zobaczyć po wyjęciu ile się nazbierało? "oooo dzisiaj tylko 50 ml to mogę iść na dyskę" a może po to żeby jedna z drugą mogły swoich nie pomylić? "Basia, który to był Twój? Zielony czy niebieski? Nie wiesz? Bo mi się wydaje, że mój bym zielony ale w sumie, w diabły tam, mogę wziąć niebieski..." PETARDA.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jednak z pań zadała na tym forum pytanie, czy można myć w zmywarce...Pewne granice zostały przekroczone - stanowczo #_#
Nie podoba mi się ten wynalazek
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Właśnie pokazałem Pani Żonie - popatrzyła, skrzywiła się, rzekła: bleeeeee
Halewicz: i ma rację. Część pań pewnie nie pomyślała o konsekwencjach zdrowotnych. Są kobiety, których organizm nie pozwala na używanie np. tamponów. Takie informacje znajdują się w ulotkach do nich załączonych.
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Cóż za ciemnota ... Brak słów!
Zdradzisz, Wesoły Rondelku, po co odgrzebałaś wątek sprzed pięciu lat, nie wnosząc nic do niego, poza komentarzem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie no, mogłaś zaczekać z tym komentarzem tak do 2027...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panowie :) Dziękuję!
Całuski, uściski i kłaniam się Wam w pełnej gibkosci... razem i każdemu z osobna ~:))))

@}-----;------;-------------

Ps
Nie jestem hazardzistką ale lubię dobry zakład, zwłaszcza gdy wygrywam... dobre winko, z korkiem (odkręcane to jednak nie to samo)

Inne tematy z forum Hydepark

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

do góry