Widok

Zagadka dla psychiatry: dlaczego głąby nienawidzą Ziemkiewicza ?

https://www.salon24.pl/newsroom/1206528,jastrzebowski-wyciska-ziemkiewicz-krytykuje-youtube-i-zapowiada-swoj-projekt

Bardzo klarowna wymiana zdań między Jastrzębowskim a Ziemkiewiczem. Przez 75 lat prano Polakom mózgi, ale nie wszystkim udało się wyprać. Tak trzymać panowie. Jeszcze parę lat wytrzymać a potem bedzie z górki, tak wskazują wszystkie trendy i nauki z historii.

Ziemkiewicz to jest klasa, dlatego te wszystkie lewackie głąby tak się na niego wściekają. Nagranie powinno być materiałem do lekcji w liceum. To jest zastanawiające zjawisko - ta nienawiść do Ziemkiewicza. Można by to zrozumieć jeszcze gdyby Ziemkiewicz im osobiście w czymś zaszkodził. Ale tu chodzi wyłącznie o poglądy i ci ludzie nienawidzą Ziemkiewicza za poglądy, wykazując ewidentny brak tolerancji. To się kwalifikuje do psychiatry.

A może to tradycyjna zawiść nieudaczników - zazdrości szewc kanonikowi, że prałatem został.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Rosji nie blokują Ziemkiewicza, i nawet go tam wpuszczają. Tak więc nie martw się o swojego guru, będziesz miał wszystko w jednym pakiecie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ach, ta postkomunistyczna skłonność do odwracania kota ogonem. Zamiast analizy, pokrętna retoryka.
Stary i wyeksploatowany argument "ad hitlerum" jak widać został, zastąpiony równie idotycznym argumentem "ad putinum".
Panowie, wasze machinacje i kombinacje są dla większości inteligentnych ludzi wyraźnie czytelne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od dawna chciałem Ci zadać to pytanie, a teraz zechciałeś mi o nim przypomnieć pisząc : " Przez 75 lat prano Polakom mózgi, ale nie wszystkim udało się wyprać". Od kiedy do kiedy należy liczyć ten 75 letni cykl prania ? Czy jest jakaś ustawa, dekret, które to definiują ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Się pan nie dowiesz, bo treść zakazana, jak się okazało.
Pisz pan do nadzoru.

Jaka treść zakazana ? Musiałeś chyba coś nabroić. Jednak czekam na odpowiedź łowcy, bo nie zasnę. Bo nie wiem czy my są tutaj ganieni, czy chwalone.

Już już. Upgrade enigmy i po kłopocie (?) Miłej zabawy
http://youtu.be/8zfNfilNOIE

Inne tematy z forum Hydepark

Co sądzisz o suplementach dla graczy? (3 odpowiedzi)

Co sądzisz o suplementach dla graczy? czy rzeczywiście są skuteczne?

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Gdzie oddać ubrania? (3 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście oddam ubrania, nowe, męskie po zamknięciu sklepu?

do góry