Widok

Zaginął nasz kochany piesek

Banino Temat dostępny też na forum:
12.11.2014r. Zaginął nasz kochany piesek wabi się DŻEZ...uciekł z miejscowości BANINO okolice ul. POLNEJ, nie miał na sobie obroży.
Ma ok. 4 lata.
Jeżeli ktoś go zobaczy proszę o kontakt pod nr 514-077-236...psinka jest niegroźna Bardzo lubi dzieci.
Nasz 5 letni synek bardzo za nim tęskni to jego najlepszy przyjaciel

DLA ZNALAZCY NAGRODA!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak wygląda? (poza tym, że nie ma obroży)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prosze wstawić zdjęcie to dużo daje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ten piesek, a tu link do zdjęcia:
http://zapodaj.net/3d206758ca946.jpg.html
Koło której godziny piesek zaginął?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
około godziny 15
Prosimy o każdą informacje
Widzialam podobnego pieska, jak szedł tuchomską na wysokości nowej szkoły, ale było to koło 14:15 i nie wiem czy to był ten sam piesek. Zwróciłam na niego uwagę, bo szedł sam.
Dziękuję cały czas go szukamy Synek zalewa się łzami my też
Warto napisać/ zadzwonić do najbliższego schroniska. Może już został odnaleziony i tam czeka. Najbliższe jest na ul. Przyrodników 14- Promyk.
Tutaj podaję namiary: (58) 522-37-80, 340-38-20, 522-37-27.
Jest też strona internetowa: http://www.schroniskopromyk.pl
Można też popytać w innych schroniskach.

Pies zwykle wraca do miejsca, w którym ostatni raz widział właściciela (jeśli zniknął podczas spaceru). Najlepiej przejść kilka razy trasę, którą zwykle spacerowaliście.
Mógł pognać za suczką w cieczce i zgubił drogę- wtedy może być wszędzie. W tym przypadku proponuję obwiesić ogłoszeniami najbardziej tłumne miejsca(min.przystanki autobusowe, bo skoro lubi towarzystwo, mógł wejść tam za kimś).
Można też o zniknięciu poinformować okoliczne lecznice dla zwierząt. Często i tam ludzie sięgają po pomoc gdy znajdą zwierzaka, albo gdy znajduje się tam pod obserwacją w wyniku wypadku/obrażeń.
Najlepiej szukać wieczorem, kiedy bardziej słychać wołanie, nie ma takiego zgiełku.
Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zwierzaki

Sucha karma (46 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

do góry