Widok

Zaginął nasz kochany piesek

Banino Temat dostępny też na forum:
12.11.2014r. Zaginął nasz kochany piesek wabi się DŻEZ...uciekł z miejscowości BANINO okolice ul. POLNEJ, nie miał na sobie obroży.
Ma ok. 4 lata.
Jeżeli ktoś go zobaczy proszę o kontakt pod nr 514-077-236...psinka jest niegroźna Bardzo lubi dzieci.
Nasz 5 letni synek bardzo za nim tęskni to jego najlepszy przyjaciel

DLA ZNALAZCY NAGRODA!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak wygląda? (poza tym, że nie ma obroży)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prosze wstawić zdjęcie to dużo daje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ten piesek, a tu link do zdjęcia:
http://zapodaj.net/3d206758ca946.jpg.html
Koło której godziny piesek zaginął?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
około godziny 15
Prosimy o każdą informacje
Widzialam podobnego pieska, jak szedł tuchomską na wysokości nowej szkoły, ale było to koło 14:15 i nie wiem czy to był ten sam piesek. Zwróciłam na niego uwagę, bo szedł sam.
Dziękuję cały czas go szukamy Synek zalewa się łzami my też
Warto napisać/ zadzwonić do najbliższego schroniska. Może już został odnaleziony i tam czeka. Najbliższe jest na ul. Przyrodników 14- Promyk.
Tutaj podaję namiary: (58) 522-37-80, 340-38-20, 522-37-27.
Jest też strona internetowa: http://www.schroniskopromyk.pl
Można też popytać w innych schroniskach.

Pies zwykle wraca do miejsca, w którym ostatni raz widział właściciela (jeśli zniknął podczas spaceru). Najlepiej przejść kilka razy trasę, którą zwykle spacerowaliście.
Mógł pognać za suczką w cieczce i zgubił drogę- wtedy może być wszędzie. W tym przypadku proponuję obwiesić ogłoszeniami najbardziej tłumne miejsca(min.przystanki autobusowe, bo skoro lubi towarzystwo, mógł wejść tam za kimś).
Można też o zniknięciu poinformować okoliczne lecznice dla zwierząt. Często i tam ludzie sięgają po pomoc gdy znajdą zwierzaka, albo gdy znajduje się tam pod obserwacją w wyniku wypadku/obrażeń.
Najlepiej szukać wieczorem, kiedy bardziej słychać wołanie, nie ma takiego zgiełku.
Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zwierzaki

Pseudohodowla (330 odpowiedzi)

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne....

Hodowla z Wyczechowa (13 odpowiedzi)

Nie polecam kupna psa z Wyczechowo. Kupiliśmy pieska który miał ważyć 2 kg i być miniaturka...

Czy mój kociak jedzący karmę dla seniorów pogorszy jego stan? (3 odpowiedzi)

Mam dwie kotki, Sansę-10 i Persefonę- 6 miesięcy. Sansa je karmę dla starszych kotów Purrina,...

do góry