Widok

Zajączek:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny:)
Jak to u was jest z tradycją zajączka?:)
U nas dzieciaki są obdarowywane, zazwyczaj słodyczami jakimiś małymi drobiazgami:) Po śniadanku wspólnie szukamy kryjówki w której zając ukrył upominki:)

Co kupujecie swoim maluszkom?:)
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dzieciaki dostają słodycze i drobiazgi

samochodzik, a mała jakąś lalę lub figurki które kolekcjonuje namiętnie

zawsze zajączek zostawia cukierkowo czekoladowe ślady aby było łatwiej znaleźć

najlepiej na ogrodzie u rodziców
na zajączka dajemy dzieciaczkom w rodzinie jakies drobne upominki zabawka + słodycze
czyli jest tak jak u nas:)
Mały dostanie pewnie jakiś drobiazg:)
image

image
U nas w rodzinie, tez prezenty tylko dla dzieci, ale nie drobiazgi tylko takie same jak w Boze Narodzenie czy Dzien Dziecka. Mamy ustalone kwoty prezentowe na wszystkie okazje (ta sama kwota). Tak jest wszystkim wygodniej. A dzieci zadowolone ;) .
u nas zawsze były słodycze i drobiazgi i ja przygotowuje małe paczki moim siostrzeńcom i schowam w swoim ogrodzie :) rodzicom małe też symboliczne paczuszki przygotowałam :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Mi bardzo podoba się tradycja "zajączka" w rodzinie mojego męża. Cała rodzina zjeżdża się do mojej teściowej, która mieszka w uroczym miejscu, zaraz obok lasu i pięknej polany. Tam wcześniej chowamy paczuszki ze słodyczami. Po śniadaniu wszyscy wychodzimy na spacer i dzieciaki szukają paczuszek po wszelkich dziuplach, krzakach i innych miejscach :) Potem się dzielą łupami ze wszystkimi.

I w prezencie są jedynie słodycze i owoce, bez zabawek.
image

image
uważam, że święta są po to, żeby dzieci dostawały prezenty ;)

nie ma u nas tradycji chowania i szukania drobiazgów czy słodyczy :)

nie wiem co kupić Młodemu - ma tyle zabawek, a nie chce się nimi bawić :/ kilka minut i sruuuuu... :/
chcę jakiś drobiazg - ale nie wiem co :P może drewnianą kaczkę do pchania? http://allegro.pl/zabawka-do-pchania-na-kiju-pchacz-goki-i1557791864.html

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry