Widok
Zajęcia dla dzieci z górnej półki!
Wybierając zajęcia dla swojego syna zdążyłam przejrzeć kilka ofert i drodzy rodzice, proszę mi wierzyć, że zajęcia prowadzone przez panią Magdę to jedne z najlepszych zajęć na jakich byłam z dzieckiem. Inni tylko piszą, że coś zrealizują w trakcie zajęć, ale Pani Magda w przeciągu godziny naprawdę realizuje wiele(!) aktywności, co jest tak ważne dla ogólnego rozwoju małego człowieka oraz dla skupienia jego uwagi na zajęciach edukacyjnych. Pani Magda po pierwsze słucha swoich wychowanków! Każde dziecko wychodzi zadowolone z zajęć, bo czuje, że jest potraktowane poniekąd indywidualnie. Co ważne - nasze dzieci naprawdę uczą się tu nowych piosenek, wierszy, muzykowania, a w innych 'klubach malucha' (zdążyliśmy także poznać zajęcia w takich miejscach) nauczane są znane, powtarzane piosenki, zabawy co w domach, czyli np. 'stary niedźwiedź', 'szczotka pasta' itp. Tu tego na pewno nie znajdziecie! Różnorodność atrakcji edukacyjnych (naprawdę dużo - w innych miejscach może z 5 zabaw, co nudziło dzieci) nie pozwala na nudę, a każde dziecko znajdzie w trakcie tych zajęć aktywność, która mu najbardziej odpowiada. Poza tym postawa samej prowadzącej jest zachęcająca.Zdecydowanie polecamy!
Moja ocena
Edumuzyka
kategoria: Kursy edukacyjne dla dzieci
oferta: 6
poziom nauczania: 6
czas trwania kursu: 6
opieka: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6