Widok

Zaj***sta szkoła ; ))

Jestem obecnie w 1 klasie gimnazjum. xD Powiem wam że przed pujściem do tego gimnazjum miałam różne obawy... niektórzy mówili że jest tam patologia inni że jej tam niema. Moje zdanie jest inne w tej szkole jest SUPER ! i ją polecam. W każdej szkole są osoby które palą, piją są emo, lalunie inni... Niema idealnego gimnazjum. W 25 nauczyciele są bardzo mil,i przyźnie nastewieni do uczniów(są również nauczyciele którzy są ,,ostrzy,, ; ) ale da się znieść) i , w czasie przerw jest puszczana muzyka ; D, szkoła ma bardzo dobre wyposarzenie, są tam kamery jak już prawie w każdej szkole ;p niechce mi się o tym już więcej pisać ; ] ZAPRASZAM ! żeby się przekonać trzeba chodzić do tej szkoły ... jeśli coś będzie nie tak to można się wypisać z tej szkoły do innej ; ))
Moja ocena
X Liceum Ogólnokształcące kategoria:
poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

bezpieczeństwo: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Słusznie zauważasz- nie ma tu nic itakiego, czego nie ma w innych szkolach. Nabrałam się na te "cudowności" ze strony internetowej i żałuję. Obietnice to jedno, a rzeczywistość skrzeczy. Zastanawiam się nad zmianą szkoły.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
No dobra nabrałaś się, ale na co? Co usłyszałaś innego o tej szkole a co innego jest w rzeczywistości? Czemu tego nie napisałaś?
Czy myślałaś, że będzie łatwo, że będzie jak w podstawówce? W gimnazjum to już serio za naukę trzeba się wsiąść, tak jak w każdej innej szkole, bo podstawa programowa jest taka sama wszędzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no co ty! Można się wypisać? nieee!
co za geniusz.
Zresztą poziom szkoły widać po twojej ortografi - ''pujsciem'' tego nawet moja 2-letnia siostra by nie zrobiła....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
aha,
nie ma pisze się oddzielnie ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lol, takimi właśnie komentarzami sama się ośmieszasz.
I tak jasne, twoja siostra by tego nie napisała, jestem ciekawa czy ty na serio jesteś taki orzeł z polskiego. Ps. Tak dla twojej wiadomości dzieci w takim wieku jeszcze nie piszą. (a jeśli by nawet to nie takie trudne słowa)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja się w pełni zgadzam z opinią. Ta szkoła na prawdę jest dobra. Obecnie jestem w 3 klasie i nigdy bym nie powiedziała, że zmarnowałam tutaj swoje 3 lata. Nauczyciele są niczego sobie, potrafią wytłumaczyć i czasami przymykają oko, a jak są problemy to spokojnie przyjmą na konsultacjach. Jak w każdej szkole są przecież z kolei którzy nie podpasują każdemu uczniowi swoją osobą i trzeba się z tym pogodzić po prostu. Dużym plusem jest ta muzyka puszczana na przerwach, w innych szkołach nie ma tego samego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Planuje zdawać egzaminy do tej szkoły (do klasy dwujęzycznej) . Bardzo się stresuję bo nie jestem pewna czy mój angielski jest wystarczająco dobry. Co do szkoły słyszałam bardzo rozbierzne informacje. Niektórzy mówią, że są tam same snoby inni że nie. Mam nadzieje zdać do tej klasy :)
Hej, też bym chciała iść do tej szkoły, do klasy dwujęzycznej lub z rozszerzonym angielskim:) Może się dogadamy - napisz do mnie na GG 50090970
ta tylko nie ja mam GG :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to na email: coffeisgoodforall@wp.pl :) Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry