Widok
Zaj***sta szkoła ; ))
Jestem obecnie w 1 klasie gimnazjum. xD Powiem wam że przed pujściem do tego gimnazjum miałam różne obawy... niektórzy mówili że jest tam patologia inni że jej tam niema. Moje zdanie jest inne w tej szkole jest SUPER ! i ją polecam. W każdej szkole są osoby które palą, piją są emo, lalunie inni... Niema idealnego gimnazjum. W 25 nauczyciele są bardzo mil,i przyźnie nastewieni do uczniów(są również nauczyciele którzy są ,,ostrzy,, ; ) ale da się znieść) i , w czasie przerw jest puszczana muzyka ; D, szkoła ma bardzo dobre wyposarzenie, są tam kamery jak już prawie w każdej szkole ;p niechce mi się o tym już więcej pisać ; ] ZAPRASZAM ! żeby się przekonać trzeba chodzić do tej szkoły ... jeśli coś będzie nie tak to można się wypisać z tej szkoły do innej ; ))
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
No dobra nabrałaś się, ale na co? Co usłyszałaś innego o tej szkole a co innego jest w rzeczywistości? Czemu tego nie napisałaś?
Czy myślałaś, że będzie łatwo, że będzie jak w podstawówce? W gimnazjum to już serio za naukę trzeba się wsiąść, tak jak w każdej innej szkole, bo podstawa programowa jest taka sama wszędzie.
Czy myślałaś, że będzie łatwo, że będzie jak w podstawówce? W gimnazjum to już serio za naukę trzeba się wsiąść, tak jak w każdej innej szkole, bo podstawa programowa jest taka sama wszędzie.
Ja się w pełni zgadzam z opinią. Ta szkoła na prawdę jest dobra. Obecnie jestem w 3 klasie i nigdy bym nie powiedziała, że zmarnowałam tutaj swoje 3 lata. Nauczyciele są niczego sobie, potrafią wytłumaczyć i czasami przymykają oko, a jak są problemy to spokojnie przyjmą na konsultacjach. Jak w każdej szkole są przecież z kolei którzy nie podpasują każdemu uczniowi swoją osobą i trzeba się z tym pogodzić po prostu. Dużym plusem jest ta muzyka puszczana na przerwach, w innych szkołach nie ma tego samego.