Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Niesprawiedliwość i reżim dyrektorki wątek zamknięty Kiedy pierwszy raz zobaczyłem dyrektorkę sprawiała wspaniale wrażenie. Potem...
~Szajbus
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2016

Świetna szkoła wątek zamknięty Wbrew opiniom niektórych szkoła jest naprawdę świetna. W tym roku podczas...
~xyz
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 stycznia 2016

Jest fajnie wątek zamknięty Już prawie wakacje i po roku oceniam, że szkoła jest fajna. Mi się podoba,...
~uczennica
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 maja 2016

Najgorsze Gimnazjum wątek zamknięty Przeniosłem się do gimnazjum nr 16 i wgl wam nie polecam iść do 25 jak...
~Ja
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2015

Nie polecam nikomu !!! zabrakło miejsca na plusy ... wątek zamknięty Dzięki Ci Boże za to, że mnie już tam nie ma ! 30 miesięcy spędzonych w tej...
~kajdany zrzucone
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 czerwca 2016

To było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Nauka w tej szkole jest mordęgą. Kadra wogle nie dobrana. Szkoła bardzo...
~Ja
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lutego 2012

Bardzo serdecznie polecam! wątek zamknięty Wbrew innym opiniom, system 20-tkowy jest bardzo dobry - nie widać różnicy...
~Filip
5

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 lipca 2016

takie tam wątek zamknięty Szkoła jak szkola, chodzić się nie chce. ale trzeba nauczyciele są...
~ja
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 października 2015

Polecam wszystkim! wątek zamknięty Poziom reprezentowany przez szkołę był od samego początku wysoki. Nauczyciele...
~Absolwentka
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 lipca 2015

Obiektywna opinia wątek zamknięty Dokładnie wczoraj skończyłam tę szkołę i gdyby nie to, że zżyłam się z klasą...
~Lian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 czerwca 2016

Nie jest źle wątek zamknięty Ogólnie jest naprawdę dobrze jednak niektórzy nauczyciele nie powinni mieć...
~Natalia
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 stycznia 2016

wysoki poziom wątek zamknięty Szkoła wymagająca, niestety trzeba się uczyć - bywa jednak często fajnie i...
~zaneta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 lutego 2016

Pfff... Przereklamowana ! I to ma być szkoła ?! wątek zamknięty Szkoła PRZEREKLAMOWANA ! Wszyscy zachwalają jaka to ona cudowna... ;-; Jak...
~Koleżanka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2015

Szkoła marzeń wątek zamknięty Podczas wyboru gimnazjum miałam obiekcje. Widziałam wiele złych opinii, ktore...
~XYZ
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 czerwca 2015

Zawiodłam się wątek zamknięty Zawiodłam się na tym gimnazjum. Najgorsze są tu 2 rzeczy, system oceniania i...
~XYZ
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 maja 2015

polecam wątek zamknięty Witam mój syn własnie kończy edukację w klasie z wykładowym językiem...
~mariola
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 czerwca 2013

Wyjątkowo nieudana szkoła wątek zamknięty Nie będę dziś opisywać konkretnych zdarzeń ale gdy córka już opuści mury tej...
~Rodzic
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 maja 2013

Polecam te szkołę każdemu kto chce się dostać do liceum, a potem na studia :) wątek zamknięty Bardzo podoba mi się to jak podzielone są klasy - można dzięki temu...
~Bogna
-

dodano: 8 sierpnia 2014

Najgorsz szkoła jaką znam!!! wątek zamknięty Witam tak beznadziejnej szkoły jak ta nie znam wo gule co piszą o sobie to...
~Rodzic niedoszłego ucznia
4

dodano: 5 października 2011

To nie szkoła tylko piekło wątek zamknięty Ta szkoła zrujnowała mi życie . Chce o niej jak najszybciej zapomnieć . Całe...
~Anonim96
2

dodano: 24 sierpnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
90

37

wątków

do góry