Widok

Zakątek Rybacki

Zakątek Rybacki Oksywie Temat dostępny też na forum:
Zakątek Rybacki powstaje w kameralnej części Gdyni. W okolicy istnieje pełna infrastruktura dzielnic Oksywie i Obłuże, która umożliwia komfortowe życie. Do centrum można sprawnie dojechać stąd Estakadą Kwiatkowskiego - zarówno samochodem, jak i komunikacją miejską.

Ogromnym atutem lokalizacji jest niewielka odległość od kameralnej plaży przy ulicy Osada Rybacka.

W ramach inwestycji ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na ziemi to raczej taras ...

haha chyba błoto i teren budowy a nie żaden taras - chyba w twoich snach ... Jak sobie zrobisz to będziesz miał taras
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzień dobry nie pisz że "prawie wszyscy" , bo Ci prawie Wszyscy wiedzą kto nakręca pozostałych. Nie lepiej skupić się na własnym lokalu a nie komuś zaglądać do mieszkań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Odpowiedz;

Jak nie polecasz to mam skromną nadzieję że się nie wprowadzisz. Bo patrzeć codziennie na kogoś niezadowolonego z życia mi raczej średnio się uśmiecha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Popieram. Będzie pięknie, mimo obecnych trudności . Jest też możliwość rezygnacji z zakupu, deweloper nie robi kłopotów. I może chyba faktycznie lepiej zrezygnować i cieszyć się innym lokum. Jest tyle inwestycji, że jest w czym wybierać... I pewnie wybudowane idealnie.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kargul i Pawlak

"mieszkam za płotem...." Dziwię się wypowiedzią łudzi zza płotu.....i współczuję mieć takich sąsiadów....Dobrze że kupiłem z I etapu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taras

Jak ręce opadają zawsze można się .... pomodlić!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie rozumiem

po co komentujesz coś czego nie kupiłaś ? kto normalny ma czas zaglądać na opinie o jakiejś inwestycji o tym co się dzieje za płotem. Wnioskuję, że Twoje życie jest nudne skoro już któryś raz z kolei wystawiasz ten sam komentarz, żal mi Ciebie lepiej zajmij się swoim życiem a nie problemami ludzi którzy to kupili.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jaki deweloper jest w pobliżu ? Tez chce kupić w zakątku mieszkanie . Proszę o informacje na maila biech1233@gmail.com . Z góry dziękuje

czy już ktoś mieszka?

Czy już ktoś mieszka w zakątku? Jeśli nie to od kiedy będzie to możliwe?
Z tego co wiem , dopiero zaczęły sie wykonczenia przez jednego lub kilku mieszkańców, cos sie dzieje w środku.

hmm

mieszka niby jak ? skoro nie ma nadal przyłączy gazu i prądu ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Normalnie, z gazowym piecykiem i prądem na 1 fazie, ale tylko pod warunkiem, ze sąsiad nie ogrzewa grzejnikiem na prąd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Obecnie jest kładziony dach (te szare płyty, które go pokrywają) w jednym z budynków i uwaga - chłopaki kładą go na zalegający śnieg. Nie jestem specjalistą, ale nie wyobrażam sobie, jak można nawet nie odśnieżyć przed położeniem dachu, przecież to wszystko zacznie się topić, zaciekać, będzie wilgoć i wszystko przegnije.
Osiedle jest w tej chwili przedzielone na pół - teren budowy został prowizorycznie odgrodzony od I etapu.

Tam nikt nie jest specjalista
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje za zmiany terminów inwestycji.
Mały deweloper, a opóźnienia duże, a będą jeszcze większe.
Niestety, ale nikt z zainteresowanych nie panuje nad budowa, ani deweloper, ani kierownik budowy, ani ekipy podwykonawcze, a tym bardziej inwestor zastępczy.
Inwestorze główny, chyba czas zmienić ekipę zarządzająca bo z ta ekipa możesz zapomnieć o pomnażaniu swojego kapitału.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marcin, nie denerwuj się!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

W pobliżu

Na chwile obecną w pobliżu jest chyba 2 deweloperów : Lotnik oraz TMdeweloper
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oddali już ten pierwszy etap? Czy lokatorzy już działają z wykończeniem wewnątrz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie oddali, podobno maja oddać do końca kwietnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak idą prace

Jak wygląda postęp prac, czy oddano już w pełni I etap. Termin oddania II etapu jest na koniec czerwca czy jest to możliwy termin zakończenia ? Czy ktoś z I etapu może się wypowiedzieć ? Pozdrawiam