Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marta - opinia wątek zamknięty Najlepszy Jubiler na świecie! Od paru lat nie kupujemy z narzeczonym nigdzie...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 27 maja 2022

Ona. - opinia wątek zamknięty Beznadziejny jubiler! Pierścionek, który oddałam do renowacji oddali mi...
~Ona.
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 18 listopada 2021

Małgosia wątek zamknięty Witam, bardzo polecam usługi jubilerskie petrus. cudowne wyroby nie tylko w...
~małgorzata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 grudnia 2018

Sprawdzony i zaufany. wątek zamknięty Jestem stałym klientem Zakładu Jubilerskiego Petrus. Z czystym sumieniem...
~Ryszard
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2017

artysta + profesjonalista wątek zamknięty Doradza i słucha klienta. Miła i profesjonalna obsługa. Rzetelny i słowny....
~Ewelina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2015

Polecam !!! Świetny profesjonalista i doradca. wątek zamknięty Oglądając te wszystkie małe dzieła sztuki przez długi czas nie mogłam się...
~iza
-

dodano: 7 sierpnia 2015

Jak dla mnie bomba - żona się ucieszyła... wątek zamknięty jestem prostym mężczyzną. Nigdy nie wiem co kupić swojej Pani w prezencie - a...
~Włodek
-

Świetna obsługa i dobre ceny - bardzo jestem zadowolony wątek zamknięty Zakupy u tego jubilera to każdorazowo przygoda. Spotykałem wzory i kamienie...
~Bartosz
-

super jakość i dobre ceny wątek zamknięty Bardzo polecam tego jubilera, duży wybór i oryginalne wzory. Pani która mnie...
~Asia
-

dodano: 6 sierpnia 2015

Tragedia wątek zamknięty Właściciel niepoważny. Po ustaleniu z małżonką właściciela ceny produktu...
~kwr
-

dodano: 8 lipca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry