Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patrycja - ocena nowy temat Z usług zakładu pogrzebowego korzystaliśmy już trzeci raz . W tym przypadku...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 9 minut temu

dodano: 9 września 2025

Katarzyna - ocena nowy temat Z usług zakładu korzystaliśmy w sierpniu bieżącego roku. Pani Marzena to...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 2 września 2025

Arkadiusz - ocena nowy temat Świetna firma, w tak ciężkiej chwili moja rodzina nie mogła wpaść w lepsze...
~Arkadiusz
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 8 września 2025

Artur Gliwa - ocena nowy temat Każdy z nas, prędzej czy później stanie przed koniecznością skorzystania z...
~Artur Gliwa
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 4 września 2025

Lisa - ocena Bardzo dobra organizacja pogrzebu
~Lisa
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 2 września 2025

Jolanta - ocena Bardzo profesjonalna firma. Czułam się zaopiekowania w tych okropnych...
~Jolanta
-

dodano: 28 sierpnia 2025

Ania - ocena Już po raz szósty skorzystaliśmy z usług Zakładu Pogrzebowego, więc z czystym...
~Ania
1

dodano: 27 sierpnia 2025

P. Formela - ocena Bardzo miła i profesjonalna obsługa z dużą empatią dla rodziny. Szczerze polecam
~P. Formela
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 27 maja 2025

Janusz, Ewa - ocena Dziękuję za kompleksowe i rzetelne przygotowanie uroczystości pogrzebowej...
~Janusz, Ewa
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 20 sierpnia 2025

Żona Małgorzata z rodziną - ocena Dziękuję Zakładowi Usługi Pogrzebowe Zakrzewski w Gdyni za życzliwe wsparcie...
~Żona Małgorzata z rodziną
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 14 sierpnia 2025

Joanna - ocena Po śmierci mojego taty miałam szczęście trafić do Zakładu Pogrzebowego...
~Joanna
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 4 sierpnia 2025

Barbara - ocena Zaraz po tacie zmarła moja mama. Pani Marzenka z zakładu na Piastowskiej...
~Barbara
1

dodano: 23 lipca 2025

Katarzyna - ocena Serdecznie dziękuję za profesjonalną i pełną empatii pomoc w tak trudnym dla...
~Katarzyna
2

dodano: 24 lipca 2025

Zbigniew - ocena Firma Wrzos nie wywiązuje się z umowy, przeciąga termin wykonania usługi po...
~Zbigniew
-

dodano: 21 lipca 2025

Pan W - ocena Porównujcie ceny zanim skorzystacie. Ja za pogrzeb ,kremacje i mały pomnik...
~Pan W
-

dodano: 14 lipca 2025

Dorota - ocena Profesjonalna miła obsługa.Polecam
~Dorota
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 1 lipca 2025

Lucyna - ocena Bardzo empatyczna pani, bardzo pomocna i konkretna. Jesteśmy super zadowoleni...
~Lucyna
1

dodano: 23 czerwca 2025

Jerzy - ocena Usługa wykonana profesjonalnie Wszystkie uzgodnienia dotrzymane także już po...
~Jerzy
1

dodano: 23 czerwca 2025

Mariola C. - ocena Gdy odchodzi od nas ktos bliski i serce pozostaje rozdarte, znalezienie kogos...
~Mariola C.
1

dodano: 24 czerwca 2025

Bożena Sowińska - ocena Usługa wpełni profesjonalna. Dyskretni i niewidzialni panowie obsługujący...
~Bożena Sowińska
1

dodano: 24 czerwca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
788

640

wątków

do góry