Widok

Zakochałam się w tej sukience! Pilnie dobrą krawcową;)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Znalazłam to czego szukałam z jednej strony skromna,a zarazem wyjątkowa suknia taką właśnie bym chciała!
Potrzebuję namiary na dobrą i niedrogą krawcową,która uszyła by mi taką suknie tylko bez tego długiego trenu,ponieważ tren nie jest w moim stylu. Bardzo proszę o kontakty do dobrych najlepiej sprawdzonych krawcowych! Pozdrawiam.

image
Ksawciu-31.03.2009
Milan-09.07.2013
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
piękna i oryginalna suknia :) szkoda, że nie chcesz trenu, bo dodaje tej sukni dużo uroku
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
Skontaktuj się z Lanetti.Będę polecać Panią Anie cały czas,bo dopasowała mi idealnie suknie i uszyła mojej mamię piękną sukienkę.Pozdrawiam
Moge prosić o namiary? moj adres meilowy a.artujanz@wp.pl
Ksawciu-31.03.2009
Milan-09.07.2013
image
suknia nie jest trudna do uszycia - obawiam się, że najwięcej kłopotu sprawi znalezienie takiej czarnej koronki w Polsce
powodzenia
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

Halo czy ktoś jeszcze ma jakieś namiary?
Ksawciu-31.03.2009
Milan-09.07.2013
image
ja polecam p. Anie z Lanetti-dzisiaj odebralam swoja sukienke. I dzisiaj widzialam uszyta sukienke innej klientki wlasnie z czarna koronka:) Polecam obejrzec na zywo:)

Anna Myszk
Krawcowa
503 646 611
a jakie są mniej wiecej cenu uszycia takiej sukni?;)
Ksawciu-31.03.2009
Milan-09.07.2013
image
Bardzo podobna suknia wisi na wystawie pracowni krawieckiej w Gdyni na Władysława IV, przynajmniej w zeszłym tygodniu ją tam widziałam, to jest właściwie malutki sklepik z tkaninami ale babka na zapleczu też szyje.
olkaaaa.... a gdzie dokładnie w Gdynii? Jestem z Gdańska i nie bardzo orientuję się gdzie co jest w Gdynii?
Ksawciu-31.03.2009
Milan-09.07.2013
image
powiem Ci tak,ze w ostatnim czasie Pani Ania z Lanetti szyła suknię z czarną koronką i to jeszcze dla mojej znajomej i muszę przyznać,ze wyszła pięknie:)Owszem miała problem z dostaniem koronki,ale kupiła wreszcie:)Pozdrawiam:)
Wydaje mi sie,ze podobna sukienke widzialam w salonie BJ w Wejherowie
Podaje linka do sukienki
http://www.suknieslubnebj.com.pl/album3/album/slides/09.html
agusia, wydaje mi sie ze mozna zamowic z tej firmy ta suknie, to jest bodajze memolia
taka suknie szyje memolia w gdansku
Powiem Ci tak, szukając swojej kiecki zastanawiałam się nad uszyciem, ale od jednej znanej w moim miescie krawcowej sukni slubnych usłyszałam ze sie nie podejmie, drugiej, ze nie bedzie efektu, wreszcie od trzeciej, że spoko uszyje nawet ma koronke czarna, ale jakosc jej mnie zalamala. W efekcie koncowym zamowilam gotowa z Holandii. Dla mnie zresztą często efekt końcowy szytych sukni ma się ni jak do zdjęcia. Mam nadzieje, że w Twoim przypadku będzie inaczej :) A jakby Ci się spodobala moja, zapraszam na przymiarkę :)
http://forum.trojmiasto.pl/Suknia-dla-nietuzinkowej-panny-mlodej-t94352,1,11.html?hl=nietuzinkowej#hl
poproszę o więcej fotek i ofertę na mojego meila
a.artujanz@wp.pl
Pozdrawiam
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1499364
zdaje sie, że ma w swojej ofercie :)

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry