Widok
z gdyni masz prawie tak samo blisko do sopotu jak z gdanska. powiem tak, mi sie mieszka bardzo dobrze, jest spokoj. dzielnica gdansk poludnie caly czas sie rozbudowuje, sprowadza sie bardzo duzo mlodych ludzi. dojezdzaja autobusy nocne, strefa 1 taksowek, wiec jak nie chce sie wracac autobusem, to na taxi tez sie nie zbankrutuje. jak dla mnie wszystko jest ok :)
Jest jeszcze budujący się kościół pw. Św. Krzysztofa na Osiedlu Świętokrzyskim (po drugiej stronie zbiornika retencyjnego).
Ślub brałam jeszcze w poprzedniej parafii, ale w 2002 roku chrzciłam w Łostowicach córkę. Zero problemów ze strony Proboszcza Pikora. Jeśli do ślubu podchodzi podobnie jak do chrztu - to szczerze polecam.
Ślub brałam jeszcze w poprzedniej parafii, ale w 2002 roku chrzciłam w Łostowicach córkę. Zero problemów ze strony Proboszcza Pikora. Jeśli do ślubu podchodzi podobnie jak do chrztu - to szczerze polecam.
czesc Dziewczyny ! ja od dawna nalezedo parafii Sw.Judy Tadeusza i bralam tam slub w zeszlym roku - nie ma zadnych problemow - jesli ktoras z was tambierze slub to polecam ks.Marka - przygotowuje pary ,robi probe przed slubem ,prowadzi rowniez nauki -jest rewelacyjny . Teraz naleze do sw.Kingi (os.Olimp) ,ale mozna powiedziec ,ze wychowalam sie w Łostowicach .Proboszcz KS.Pikor nigdy nie robi zadnych problemow - pozdrawiam :)
E-Milka napisał(a):
> polecam ks.Marka -jest rewelacyjny .
Potwierdzam. Właśnie On chrzcił moją Olę.
> Proboszcz KS.Pikor nigdy nie robi zadnych
> problemow - pozdrawiam :)
W Łostowicach mieszkam dopiero od marca 2002 r. (dotychczas bez problemów z przedstawicielami Parafii), ale kumpel z pracy mieszkający tu od 1972 r. ostrzegał mnie, że Proboszcz jest - nazwijmy to - bardzo zasadniczy i surowy.
> polecam ks.Marka -jest rewelacyjny .
Potwierdzam. Właśnie On chrzcił moją Olę.
> Proboszcz KS.Pikor nigdy nie robi zadnych
> problemow - pozdrawiam :)
W Łostowicach mieszkam dopiero od marca 2002 r. (dotychczas bez problemów z przedstawicielami Parafii), ale kumpel z pracy mieszkający tu od 1972 r. ostrzegał mnie, że Proboszcz jest - nazwijmy to - bardzo zasadniczy i surowy.