Widok
Zakopane na wakacje 2015
Chcemy pojechać z 6 letnim synem w sierpniu. Szukamy pokoju z łazienką, lodówką, czajnikiem, telewizorem itp. z możliwością wykupienia śniadań i jakimś placem zabaw dla dzieci, parkingiem dla samochodu. Cena za dobę za 2 osoby dorosłe i 6 latka tak do 150zł. Znacie może takie miejsce, godne polecenia ?
To są po prostu pokoje do wynajęcia , ale strony internetowej nie mają jak większość tego typu działalności. Ja parę lat temu przyjechałam z mężem do Zakopanego totalnie w ciemno bez rezerwacji i obejrzałam strasznie dużo tego typu miejsc. Wybrałam to co mi się podobało i od tej pory jeździmy tam zawsze na wszystkie majówki itp. Osoby którym to miejsce poleciliśmy zawsze były zadowolone . Ulica na której to jest to Bachledzki Wierch . Zadzwoń do właścicielki to wyśle ci zdjęcia mailem
Jeżeli kogoś interesuje centrum Zakopanego to bardzo polecam http://www.krupowki19.pl Pokoje ładne, bardzo czyste, łazienka, lodówka, sztućce, wszystko. Byliśmy tam z córką i byliśmy mega zadowoleni. Wieczorem było gdzie wyjść, nie trzeba było dojeżdżać. A warunki naprawdę dobre i cenowo też ok.